≫ 

Na istom mestu na Adi Huji gde je danas nađeno telo pre 8 godina poginulo troje mladih: BMW-om sleteli u Dunav

Na mestu nesreće nalazi se spomen ploča

  • 0
Matej Periš Ada telo Foto: Telegraf.rs

Telo mlađeg muškarca, za kojeg se sumnja da je Matej Periš pronađeno je u Dunavu kod Ade Huje, a baš na tom mestu je 2014. godine došlo do saobraćajne nesreće kada je automobil marke BMW uleteo u Dunav.

Tada su živote izgubili Nemanja Antić (18), Anastasija Stajić (16) i Miloš Janković (20). Nemanja i Anastasija bili su na zadnjem sedištu, dok je Miloš bio u gepeku, gde je sam ušao neposredno pre nesreće, pošto u automobilu za njega nije bilo mesta.

Grupa mladih je 21. novembra 2014. godine krenula sa žurke kod Prve beogradske gimnazije ka kafićima na Adi Huji, a vozač automobila Dušan Jovanović automobilom je uleteo u Dunav oko 3.50 sati na prilaznom putu jednog od restorana. On je prošao bez povreda.

Iz potopljenog automobila je, osim njega uspeo je da, sa suvozačkog mesta, izađe Luka Višnjić kom je bila slomljena desna ruka, kao i Milica Jokić, koja je bila na zadnjem sedištu.

Baš na mestu njihove pogibije jutros je isplivalo telo mladića. Telo su pronašli mornari, a odeća - farmerke, majica sa aplikacijom i bela patika - odgovaraju opisu odeže Mateja Periša.

Policija je izvukla telo, a na terenu su i forenzičari.

Kako bi se tačno utvrdilo da li je reč o Mateju Perišu, DNK nađenog mladića uporediće se sa DNK Nenada Periša, oca mladog Splićanina.

Video: Snimak mesta na kome je iz Dunava izvučeno telo: Policija proverava da li se radi o Mateju Perišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA