Uhapšen diler u Petrovcu na Mlavi: Angažovao i devojku (29) da za njega "rastura" drogu

M. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu

  • 0
Hrvatska Darko Šarić droga kokain hapšenje Printskrin: Twitter/MUP-RH

Policija u Petrovcu na Mlavi uhapsila je M. B. (32) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

On se sumnjiči da je, u prethodnom periodu, četiri puta prodao narkotike uživaocima sa područja Petrovca na Mlavi, kao i da je svojoj dvadesetdevetogodišnjoj devojci dao kesicu sa manjom količinom marihuane koju je ona, kada je ugledala policiju u gradskom parku, bacila.

M. B. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Policija će, po nalogu tužilaštva, protiv dvadesetdevetogodišnje devojke, kao i protiv trojice muškaraca i jedne žene koji su, kako se sumnja, kupili narkotike od M. B, podneti krivične prijave, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA