Otkrivamo u kom je stanju Nikola kojeg je supruga juče ubola nožem u Velikoj Moštanici

Navodno ga je ubola jer je čula da je, kako priča komšiluk, vara

  • 8
Žena sa nožem napada muža, supruga, svađa, brak, nasilje u porodici  urgentni centar Foto: Profimedia/Alamy, Telegraf

Nikola M. (44) kojeg je supruga Lora G. J. (48) ubola nožem preksinoć u njihovoj kući u Velikoj Moštanici nalazi se u Urgentnom centru na plućnoj hirurgiji i, kako saznajemo, van životne opasnosti je.

- On je uboden kuhinjskim nožem dužine 20 cm u grudni koš, odnosno, u pluća. Ima tešku telesnu povredu, ali je van životne opasnosti - rečeno nam je iz Urgentnog centra.

Beogradska policija je juče uhapsila Loru G.J. (48) zbog sumnje da je u toku noći kuhinjskim nožem izbola suprugaN.M. (44), a prema rečima komšija to je uradila "zbog sumnje da je suprug vara".

- Tek nakon hapšenja čuli smo šta se dogodilo. Nije naše da pričamo i da se mešamo u njihov odnos, ali čuli smo da je komšija bio neveran supruzi i da je ona to čula. Znamo ih kao finu i poštenu porodicu - kaže jedan od meštana Velike Moštanice.

Kako kažu meštani, uhapšena žena je radila i tako je izdržavala porodicu.

Kako se sumnja, ona je sinoć oko 23.30 časova, u kući u Velikoj Moštanici, ubola nožem četrdesettrogodišnjeg nevenčanog supruga i nanela mu teške telesne povrede. Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

BONUS VIDEO:

Video: Bili smo prijatelji iako je sa mojom bišom ženom a i skoro mi se hvalio da ima moćnu motornu teseru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogar

    19. maj 2022 | 17:16

    Zene su glavni problem.....trebalo bi policija da se pozabavi sa njima ubijaju....povredjuju....lazno prijavljuju....i.posle muskarac kriv..

  • E

    19. maj 2022 | 16:52

    Nikola, na neku ruku dobro si prosao. Ziv si.😀

  • Joakim

    19. maj 2022 | 18:15

    Sve je pocelo onda kada mo uvezli tudje nakaradne vrednosti koje izgleda unistavaju porodice. Pa sad su ugrozeni te zene, ti muskarci, ustvari ugrozen je brak kao institucija. Na te vrednosti su se zene primile kao voda na sundjer, muskarci u mnogo manjem obimu. Jos malo, umesto sigurnih kuca, pocece da se grade sigurna naselja u kojima ce suprotni polovi odvojeno ziveti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA