Više javno tužilaštvo povodom bombe koja je bačena na pekaru na Novom Beogradu: Dat je nalog za DNK veštačenje

Na objektu na koji je bačena eksplozivna naprava pričinjena je manja materijalna šteta, a povređenih nema

  • 0
Palata pravde, Viši sud u Beogradu, Više javno tužilaštvo, Drugi osnovni sud, Drugo osnovno javno tužilaštvo Foto: Marko Jovanović

Više javno tužilaštvo u Beogradu obavešteno je od strane MUP-a da je oko tri časa posle ponoći za sada nepoznata osoba bacila ručnu bombu na pekaru u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu.

Na licu mesta je izvršen uviđaj, a dežurni zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu je dao naloge za DNK veštačenje i druge neophodne radnje u cilju pronalaska izvršioca ovog krivičnog dela.

Na objektu na koji je bačena eksplozivna naprava pričinjena je manja materijalna šteta, a povređenih nema.

Kamere su zabeležile trenutak kad je bomba eksplodirala u pekari na Novom Beogradu, u Bulevaru Zorana Đinđića rano jutros.

Kako se vidi na snimku koji je dostavljen Telegrafu, zabeležen je jak prasak.

Vlasnica pekare, Gordana Gligorijević, ispričala nam je na licu mesta da je pekar prvi stigao na lice mesta i da je čuo jak prasak. Srećom, u trenutku napada, niko nije bio u pekari.

- On je kamenom probio staklo, a to je duplo staklo i samo je ubacio bombu. I to je toliko puklo da to nije normalno. Pekar me zvao i kaže: Goco, u pekari je slomljeno staklo i cela pekara je u srči. Ne mogu da uđem. Ja siđem i imam šta da vidim. Kasu jedino. Nema šta u pekari da se uzme. Mašine su teške da ih iznesu. Pekar je bio u autu, došao je na posao, i u tom trenutku se čula eksplozija. Ja se ni sa kim nisam posvađala - kaže Gordana za Telegraf.rs.

BONUS VIDEO:

Video: Bačena bomba na porodičnu kuću na Lekinom brdu: Telegraf na licu mesta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA