≫ 

Želja Nenada Periša: Matej će biti sahranjen u najužem krugu porodice

Nenad Periš je jutros izjavio da je "Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio, on i ja ćemo se opet sresti"

  • 9
Nenad, Matej Periš , Ada Huja

Foto: Tanjug/Zoran Žestić, Nikola Tomić, MUP RH

Mateju Perišu, čije je beživotno telo pronađeno nakon 139 dana potrage, sutra će biti održano opelo ispred crkve Sveti Ante u Beogradu, saznaje Telegraf.rs.

- Sutra će u 17 časova biti opelo i poslednji oproštaj od Mateja ispred crkve Sveti Ante - rekao je otac preminulog mladića, Nenad Periš.

On je izjavio i da želi da isprati sina u miru i najužem krugu porodice.

Podsetimo, Nenad Periš je izjavio da je "Matej završio svoj put na ovoj zemlji", ali da će njih dvojica opet sresti.

Video: Periš: Na žalost Mateja je na ovoj zemlji svoju priču završi

- Nažalost, izgleda da je došao kraj istrage, bez obzira koliko teško bilo... Verujem da ovo nije kraj i da ćemo se on i ja sresti u budućnosti... Matej je svoju priču na ovoj zemlji završio - rekao je Nenad Periš, otac Mateja Periša koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra, a za čije telo se sumnja da je nađeno juče na obali Dunava na Adi Huji - izjavio je on.

Telo muškarca za koga se pretpostavlja da je Matej Periš uočio je juče kapetan broda Milovan Zelenović.

- Šetali smo po palubi i videli kako voda nosi telo, da se zaustavlja malo dalje. Vetar ga je doneo, plivao je nizvodno Dunavom. Oko 9 sati, u pola 10 je stigla policija. Telo je bilo u stanju raspadanja, neki dečko koji je šetao pored je proverio na internetu i video da je isto obučen kao Matej Periš.

Video: Telo je na sebi imalo plave farmerke i jednu patiku: Izjava brodara koji je našao leš u Dunavu

Imao je jednu belu patiku i crnu majicu. Muškarac kad se udavi on je okrenut telom na dole - rekao je Zelenović i dodao: "Mladić na sebi ima farmerke, jednu patiku na kojoj je slovo V koje imaju patike Mateja Periša.

Kada sam našao telo, delovalo je kao da je dugo stajalo u vodi. Druga patika je nađena na Savi nakon njegovog nestanka. Vodostaj je bio veliki, pošto je vetar duvao, pa je ovde naneo telo. Ja sam zvao policiju u 9 i 10. Dao sam izjavu u policiji - ispričao je kapetan Zelenović.

Video: Snimak mesta na kome je iz Dunava izvučeno telo za koje je potvrđeno da je Matej Periš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seka

    19. maj 2022 | 18:08

    Mnogo vam je Nenade tesko, ali za utjehu neka vam sto je nadjen da znate bar dje mu je grob. Primite saucesce i ako se ne znamo. Svaku mladost mi je mnogo zao.

  • Nenad

    19. maj 2022 | 18:34

    Kakve je "prijatelje" imao, najrazumnija odluka. Ne daj se, dobri covece, pamti Mateja po lepom. A tebi, momce, neka je mirno more i pocivaj u miru!

  • Marina

    19. maj 2022 | 18:32

    🙏🙏🙏😥😥😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA