≫ 

Mali Goksi u komi već 14 dana, upucan u blizini škole: U momentima se budi, ali je u jako lošem stanju

Prema policijskoj evidenciji, Goran A. je hapšen zbog niza krivičnih dela- nasilničko ponašanje, krađe i posedovanja narkotika

  • 1
Goran Vinča brzinomer Foto: Facebook, Shutterstock

Goran Atanasković (21) koji je upucan početkom ovog meseca u blizini osnovne škole "Nikola Tesla" u Vinči kod Grocke već 14 dana je u komi i na intenzivnoj nezi na Vojnomedicinskoj akademiji, gde mu se lekari svakodnevno bore za život.

Kako saznajemo, Atanasković se u nekim momentima budi, ima oscilacije ali mu je opšte zdravstveno stanje jako loše.

Majka ranjegog mladića ispričala je ranije za "Telegraf.rs" kako se napad dogodio.

- Moj sin nije cvećka, ali zašto da ga neko upuca sa leđa. Ništa nije ukazivalo da će se napad dogoditi. Bio je na poslu i otišao po giros. Policija mi nije dala da priđem mestu pucnjave. Nismo ga videli u bolnici jer je u teškom stanju- rekla je D. A. majka upucanog mladića.

Prema policijskoj evidenciji, Goran A. je hapšen zbog niza krivičnih dela- nasilničko ponašanje, krađe i posedovanja narkotika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sarajka

    19. maj 2022 | 20:06

    Drago dijete samo da ozdravis to ti od srca zelim nije bitno sta si i kosi sretno drago dijete dati bog da da se izvuces i sve bude uredu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA