≫ 

Ovako je ubijen Nikola Zečević Zeka u Kragujevcu: Maskirani ubica mu prišao s leđa, pa ispalio kišu metaka

Zečević je u tom trenutku još uvek bio živ, ali je preminuo na putu ka bolnici

  • 16

Nikola Zečević Zeka (38) iz Kragujevca ubijen je 12. februara. Njegovo ubistvo je rasvetljeno posle više od godinu dana, a sumnja se da ga je izvršio S. M. (23) iz Kraljeva.

On se tereti da je u Ulici kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, u večernjim satima, sa više hitaca iz vatrenog oružja usmrtio Zečevića.

S. M. se nalazi u pritvorskoj jedinici Centralnog zatvora u Beogradu, zbog postojanja osnova sumnje da je 28. aprila ove godine izvršio teško ubistvo tridesetsedmogodišnjeg muškarca u Nehruovoj ulici u Novom Beogradu.

Na snimku nastalom kobne noći vidi se da je ubica sa fantomkom pratio Zečevića, a potom mu pritrčao s leđa i u njega ispalio više metaka.

Dok je žrtva bila na zemlji, naočigled mnogih prolaznika, ispalio mu je kobni hitac u vrat. Posle zločina ubica je otrčao u pravcu iz kog je došao, dok je nepomično telo ostalo na ulici.

Zečević je u tom trenutku još uvek bio živ, ali je preminuo na putu ka bolnici.

Ubijeni Zečević je bio vlasnik smeštaja "Vila Jelena" u gradu na Lepenici. On je ubijen na svega nekoliko metara od tog objekta.

Zečević je inače slovio za žestokog momka i bio je umešan u nekoliko pucnjava. Pre nekoliko godina ranio je sina vlasnika poznate menjačnice u gradu, posle čega se momak dugo oporavljao i imao posledice. Na njega je Zečević ispalio ukupno šest metaka i odležao je višegodišnju zatvorsku kaznu u zatvoru u Požarevcu.

Po izlasku počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta "Vila Jelena" u centru grada.

Imidž žestokog momka gajio je i na svom Fejsbuk profilu, gde je slikao oružje ili pozirao sa skupocenim automobilima. U gradu se pričalo da se bavi i poslovima sa one strane zakona.

Video: Snimak ubistva Luke Žižića: Ubica prišao do stola i ispalio nekoliko hitaca direktno u njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA