≫ 

"Kao da mi je nešto govorilo da ne treba da ide sama": Partner poginule misice Mirjane u suzama

"Mi smo bili nerazdvojni 24 sata i juče je krenula sama za Obedsku baru putem koji joj je nepoznat. Udarila je u kamion i ostala mrtva na mestu"

  • 5

Mirjana Stojanović, mis fotogeničnosti i finalistikinja izbora za Miss Srbije 2007. godine, poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče oko 9 časova ujutru na putu Prhovo-Šimanovci, a njen emotivni partner Aleksandar Avramov je u potresnoj ispovesti za Telegraf.rs ispričao kako se dogodila tragedija.

- Loše sam jako... Mnogo mi je teško - rekao je on plačući i naveo da se nesreća dogodila kada je Mirijana krenula u njihovu kuću na Obedskoj bari da spremi letnju slavu Sveti Nikola.

- Mi smo bili nerazdvojni 24 sata... Juče ujutru smo prvo ostavili decu u vrtić i planirali put za Obedsku baru, jer tamo imamo kuću. Trebalo je da spremamo slavu, letnjeg Svetog Nikolu. Rekao sam joj da sačeka, da idemo zajedno, ali je ona htela da krene ranije da kupi sve što joj još treba za slavu. Meni kao da je nešto govorilo da ne ide sama... Razišli smo se oko 8.30 časova, ona je poginula već u 9. Ja sam došao u kuću oko 10 časova, vidim zaključana. Onda su mi javili. Stigao sam na mesto nesreće kada je već maltene sve bilo, da tako kažem gotovo... Odnesen je i auto- priča Avramov jecajući.

Navodi da su bili radovi bili na uobičajenom putu i da je ona krenula drugim koji joj je bio nepoznat.

- Išla je "golfom" iz Šimanovaca, a krenula je preko Prhova, jer su vamo bili radovi na putu. Njoj je to bio nepoznat put... Udarila je u onaj kamion što vuče tovar, što štrči sa strane i ide u pratnji - rekao nam je Avramov.

Telo će, kako nam je rekao biti preuzeto sutra oko 10 časova, a sahrana bi trebalo da bude u ponedeljak na groblju na Bežaniji.

Od zadobijenih povreda ona je preminula na licu mesta.

BONUS VIDEO:

Video: Poginuo vozač autobusa, mladić (24) zadobio teške povrede: Teška saobraćajna nesreća kod Vranja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S

    21. maj 2022 | 13:39

    Mnogo mi je zao. Mlada zena. Nikada ne znamo, kada ce smrt doci po nas. Volite se ljudi i budite srecni, zivot moze biti mnogo okrutan.

  • Dragana

    21. maj 2022 | 13:37

    Strasno....tuga i bol prevelika...ne dao Bog nikome....

  • MK

    21. maj 2022 | 14:07

    Šta se ovo dešava, svaki dan neko pogine, užas mlada žena. Voziti polako i otvoriti četvoro očiju. Tuga, iskreno saučešće.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA