Tvrdnje detektiva: Društvo Mateja krije tajnu. Kako ga nije registrovao neki policajac dok trči u majici?

Detektiv smatra da to što nema tragova nasilne smrti u nalazu stručnjaka ne dokazuje da nije bilo krivičnog dela i osvrnuo se na teoriju da je Periš došao u Beograd da izvrši samoubistvo

  • 19
Detektiv Braca Zdravković

Printskrin: K1 TV

Privatni detektiv Braca Zdravković danas je izjavio da je nemoguće da Mateja Periša nije videla nijeda patrola dok je trčao, kao i da njegovo društvo krije razlog njegove smrti.

- Ja postavljam pitanje koje niko nije postavio a to je: doček Nove godine u velikom gradu kakav je Beograd, vikend, znači totalna ludnica, očekuje se 100 hiljada ljudi na jednom mestu, imamo momka koji trči dva kilometara i njega živim okom nije registrovao nijedan policajac, kako je to moguće? – kazao je Zdravković za K1 televiziju – Dva kilometara je veliki radijus kretanja, da li je normalno da nemate nijednog policajca, interventnu kontrolu, saobraćajnu kontrolu ili policajca u civilu. Pa sada vikendom da izađete na toj lokaciji pet saobraćajnih kontrola ima da vas startuje, mene uvek startuju tri patrole. Zamislite u decembru trči dečko u majici, pa je l’ vama to normalno? Nema nijednog normalnog odgovora u ovom slučaju.

Zdravković navodi da je tokom dešavanja tokom Nove godine, bezbednosno interesantan svaki kafić, a posebno noćni klubovi.

- Zna se šta se sve tamo radi, što znači da operativa mora da bude prisutna tamo, mene ne interesuje šta priča obezbeđenje kluba, oni su pripadnici nekih navijačkih grupa i slično, budalaština je ako mi treba da se baziramo na njih da oni organizuju bezbednost.

Detektiv smatra da to što nema tragova nasilne smrti u nalazu stručnjaka ne dokazuje da nije bilo krivičnog dela i osvrnuo se na teoriju da je Periš došao u Beograd da izvrši samoubistvo.

- Ja tvrdim da taj dečko nije došao iz Splita u Beograd za Novu godinu da izvrši samoubistvo. Razlog njegove smrti leži u tajni koje krije njegovo društvo. Da li je bilo osnova zadržati ih, ja ne znam, pitanje je da li je pronađena neka droga kod njih u stanu, ali bez obzira na to bilo je osnova da im se odredi pritvor – rekao je Zdravković.

- Mi smo od medija mogli da saznamo da su koristili narkotik koji se zove spid. Tvrdim da su drogu kupili u Beogradu, a ne da su je doneli iz Splita, jer ako vas uhvate na granici sa spidom rizikujete da dobijete pet godina zatvora. Čim je više od trojice, vi ste organizovana grupa krijumčarenja, nema šanse da bi prešli granicu iz Zagreba, jer ti koji prodaju drogu najviše i rade za policiju.

On navodi da je teorija sipanja droge u piće mit.

- To su priče za malu decu, pazi s kim piješ piće da vam ne bi neko nešto stavio, nikada konobari nisu to radili, Matej nije bio pripadnik neke kriminalne grupe, a da je njega neka kriminalna grupa htela da ubije nikada ne bi bio pronađen – zaključio je privatni detektiv Zdravković.

Video: Matej Periš krenuo put Splita: Nesrećno stradalog mladića ispratili Beograđani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jug

    21. maj 2022 | 13:59

    Ostavite čoveka i porodicu na miru , da ste nešto znali vi bi ga našli neki od vas tvrdili su i da je živ.

  • Cuj ovih nije dosao

    21. maj 2022 | 13:34

    a kad se napio I jos necega nagutao ko zna sta mu je doslo u glavu a mozda se I slicajno okliznuo I upao u vodu ne pravite mrznju medju narod ima sad ste svi strucnjaci.

  • w

    21. maj 2022 | 13:23

    To i laik vidi da se nešto krije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA