Vladimiru koji je pucao Mileni u glavu u Kragujevcu preti duga robija: Tereti se za dva dela

Tužilaštvo je predložilo pritvor u trajanju od 30 dana

  • 7
Vladimir i Milena iz Kragujevca, pucao ženi u glavu.

Foto: Facebook

Vladimir M. (40), koji se sumnjiči da je u ponedeljak iz pištolja pucao svojoj supruzi Mileni (35) u glavu, saslušan je u Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu i, kako saznajemo, protiv njega su podnete dve krivične prijave. 

- On je iskoristio zakonom dozvoljeno pravo da se brani ćutanjem. Tužilaštvo je predložilo pritvor u trajanju od 30 dana. Protiv njega su podnete dve krivične prijave, odnosno prijava za ubistvo u pokušaju, kojom je Krivičnim zakonikom Republike Srbije predviđena zatvorska kazna od pet do 15 godina, kao i za neovlašćeno nošenje oružja, za koju je kazna od dve do 12 godina zatvora - rečeno nam je iz VJT Kraljevo.

Prema poslednjim informacijama, Milena M. (35) iz Kragujevca, na koju je u ponedeljak pucao suprug Vladimir, konstatovana je moždana smrt. 

- Milena je loše. Rekli su mi da ima moždanu smrt. Teško mi je zbog svega...Ne mogu više da pričam- rekao je njen otac Miroljub juče za naš portal.

Njegovu ćerku na spavanju upucao je suprug Vladimir koji se nekoliko sati kasnije predao policiji.

Prema dosadašnjim detaljima iz istrage, Milena je spavala kada joj je suprug ispalio hitac u lice. Pucanj je čuo njegov otac koji je pozvao policiju i lekare.

Motiv se navodno krije u ljubomori jer je Milena radila u Nemačkoj, a on sumnjao u njenu vernost. Prema rečima komšija ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

BONUS VIDEO:

Video: Klasična sačekuša u pokušaju: Amerikanac pucao na ženu u stilu beogradskog asfalta ona pobegla

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • deks

    21. maj 2022 | 15:41

    Zena vukla celu porodicu napred i nastradala,,a on se vukao za maminu suknju,nazalost puna je Srbija takvih koji ne mogu ni u četrdesitim da se odvoje od mame i tate,roditelje postujte ali gradite zdravu porodicu sa bračnim drugom i decom.

  • Gaga Sc Zoki

    21. maj 2022 | 14:50

    Bolesnik!

  • Lol

    21. maj 2022 | 15:44

    Hoće li sad mama i drugari da mu viču bravo? Hoće li oni da vode bolesno dete na lečenje u Nemačku, sede tamo pored njega, vode ga na kontrole i to finansiraju kao što je žena radila? Jesu li zadovoljni i ponosni što se rešio žene koja je htela da odvede unuke od dede i babe u beli svet?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA