U Beogradu uhapšen diler sa 400 grama kokaina i konzervama za prenos droge: Njegova odbrana je neverovatna

U dvorištu i šupi koje koristi osumnjičeni, pronađeno je 374,69 grama kokaina i 490, 38 grama hašiša, želatinasta masa za hlađenje, kao i vagica za precizno merenje i 1.150 evra

  • 0
Hapšenje zbog kokaina i heroina Printskrin: MUP Srbije

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan N.V. (44) iz Beograda, u čijem je domu pronađena veća količina narkotika, kao i prerađene konzerve piva, za koje se sumnja da su bile namenjene prenosu droge.

U dvorištu i šupi koje koristi osumnjičeni, pronađeno je 374,69 grama kokaina i 490, 38 grama hašiša, želatinasta masa za hlađenje, kao i vagica za precizno merenje i 1.150 evra. Osam komada prerađenih konzervi pronađeno je u kući, koju osumnjičeni koristi.

N.V. se na teret stavlja krivično delo nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. On je na saslušanju pred dežurnim zamenikom Višeg javnog tužioca negirao izvršenje krivičnog dela i izneo je svoju odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suds u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor kako ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni se branio da je pronađena droga za njegovu licnu uptrebu, dok je za konzerve tvrdio da ih je dobio za rođendan pre pet godina.

BONUS VIDEO:

Video: Hapšenje dilera iz Obrenovca i Borče

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA