≫ 

"On će da dobije šta je zaslužio, ali su deca ostala bez roditelja... to nam je sada najveća briga"

U UKC Kragujevac dovezena je u ponedeljak, 16. maja 2022. godine, sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice

  • 2
Vladimir i Milena iz Kragujevca, pucao ženi u glavu. Foto: Facebook

- Teško mi je... Šta da vam kažem, ovo je strašno. On će da dobije šta je zaslužio, ali su deca ostala bez roditelja... to nam je sada najveća briga. Tražili smo stručnu pomoć koja će im sve saopštiti na najbolji način, ako tako uopšte mogu da kažem. Hvala vam svima koji ste nam pružili podršku, koji ste tražili da helikopter dođe po nju... Hvala svom medicinskom osoblju i njenim kolegama iz Nemačke, svi ste hteli da pomognete, ali eto... - rekao je za Telegraf.rs Miroljub kroz plač, otac Milene M. koja je izgubila bitku za život.

Prema dosadašnjim detaljima iz istrage, Milena je spavala kada joj je suprug ispalio hitac u lice. Decu su bila u susednoj sobi i nisu čula ništa. Pucanj je čuo njegov otac koji je pozvao policiju i lekare.

U UKC Kragujevac dovezena je u ponedeljak, 16. maja 2022. godine, sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice.

- Istog dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac, ali joj je konstatovana moždana smrt - navode u ovoj ustanovi.

Motiv se navodno krije u ljubomori jer je Milena radila u Nemačkoj, a on sumnjao u njenu vernost. Prema rečima komšija ništa nije ukazivalo da će doći do tragedije.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je danas da odu, znači upucao je dan pred odlazak. Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

Inače, on je nakon pucnjave pobegao. Ceo grad je bio blokiran i intenzivno se tragalo za njim. Policija ga je pronašla "zabarikadiranog" u kolima iz kojih je nakon dva sata pregovora izašao. Inače, u ovoj kući ranije nije bilo prijava za nasilje.

Ona je radila u Nemačkoj kao doktorka.

BONUS VIDEO:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kima

    25. maj 2022 | 15:20

    Zar nikom nije palo na pamet da je on bio taj koji je imao ljubavnicu pa ga je ona provalila i resila da odu bez njega pa je zato ubio? Takvi patoloski ljubomorni prvi varaju, i postaju maximalno agresivni kad ih provale.. To bi objasnilo i zasto se lik brani cutanjem, samo ona je znala ali nazalost ne moze vise da kaze..

  • Lol

    24. maj 2022 | 22:57

    Sigurno nije živela bez ljubavnika 3 godine. Svi koji su išli tako da rade i pre pola veka imali su ljubavnice tamo. To su bile javne tajne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA