≫ 

Pronašli mu 6,5 kilograma najopasnije droge ispod tapacirunga: Proširuje se istraga protiv dilera iz Beograda

Osumnjičeni se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nalazi se u pritvoru. Vise javno tužilaštvo nastavlja istragu u ovom slučaju

  • 0

Više javno tužilaštvo u Beogradu donelo je naredbu o proširenju istrage protiv D.Đ. (40) iz Beograda u čijem je vozilu pronađeno još pet kilograma heroina, a on se već nalazi pod istragom ovog tužilaštva, od hapšenja 1. aprila kada je kod njega pronađeno i zaplenjeno 1.5 ovog narkotika.

Naime, nakon što je osumnjičenom odredjen pritvor i oduzeto sporno vozilo prošlog meseca, operativnim radom i razmenom informacija između Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, Ministarstva unutrašnjih poslova i Bezbednosno informativne agencije, došlo se do novih saznanja, pa je juče obavljen pretres vozila, u kojem je pronađeno još 5 kilograma heroina.

Droga je bila sakrivena u vratima pored vozačevog sedišta, ispod tapacirunga. Osumnjičeni se tereti za krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nalazi se u pritvoru. Vise javno tužilaštvo nastavlja istragu u ovom slučaju.

BONUS VIDEO:

Video: Uhvatili ih sa ogromnom količinom droge na primopredaji: Pala još jedna grupa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA