≫ 

Ovako je otkriveno da je Stefan koji je ubio Žižića likvidirao i Zeku: Ovaj dokaz je bio ključan

Za manje od 15 meseci mladi Kraljevčanin je, po nečijem nalogu, ubio dvojicu muškaraca

  • 0
Nikola Zečević Zeka, Stefan Milašinović, Luka Žižić Foto: Umrli.me, Facebook, Mateja Beljan

Policija je do Stefana M. (23) iz Kraljeva koji je sumnjiči da je osim Luke Žižića ubio i Nikolu Zečevića Zeku u Kragujevcu pre 15 meseci došla na osnovu jednog čvrstog dokaza.

- Policija je u saradnji sa tužilaštvom došla do novih dokaza koji ga terete za zločin pre godinu dana. Tačnije, sa mesta ubistva Nikole Zečevića koje je počinjeno 21. februara 2021. godine u Kragujevcu uzet je DNK, a upoređen je nakon što je uzet DNK Stefana M. (23) nakon što je likvidirao Luku Žižića. To je trag koji je doveo do izvršioca zločina - rekao nam je sagovornik iz istrage ovog slučaja.

Podsetimo, naime, za manje od 15 meseci mladi Kraljevčanin je, po nečijem nalogu, ubio dvojicu muškaraca. Ubistva su počinjena na vrlo hladnokrvan način, u obojicu je sasut rafal metaka. 

Na snimcima se vidi kako ubica sa fantomkom prati Zečevića, a onda mu pritčava iza leđa i ispaljuje u njega rafal. Dok je ležao na zemlji, on mu je prišao još jednom i "overio" ga u vrat, što možete videti na linku OVDE.

Zečević je tada navodsno izašao da kupi picu drugoj ženi i sinu kojeg ima njom u braku, a osmnjičeni Stefan M. je pred svedocima, baš kao što je to učinio i u Žižićevom slučaju, sasuo rafal u njega. Zeku je prvo upucao sa četiri hica, a potom još tri, pri čemu je poslednji u vrat bio koban.

Inače, Nikola Zečević je 2009. godine u Kragujevcu upucao suvlasnika poznate menjačnice, za šta je odležao svoju kaznu. Po izlasku počeo je da se bavi trgovinom nekretnina, a postao je i vlasnik ugostiteljskog objekta "Vila Jelena" u centru grada. On je ubijen na svega nekoliko metara od tog objekta.

Nakon što je ubijen, od njega se oprostila i prva supruga sa kojom ima sina koji ima 15 godina.

- Dok je nas koji te volimo, živećeš večno. Putuj sa anđelima - poručila je ona ocu svog sina uz Nikolinu fotografiju u Parizu.

Zečević je u tom trenutku još uvek bio živ, ali je preminuo na putu ka bolnici.

Ubijeni Zečević je bio vlasnik smeštaja "Vila Jelena" u gradu na Lepenici.

Imidž žestokog momka gajio je i na svom Fejsbuk profilu, gde je slikao oružje ili pozirao sa skupocenim automobilima. U gradu se pričalo da se bavi i poslovima sa one strane zakona.

Drugi zločin, Stefan M. počinio je 28. aprila ove godine kada je presudio vlasniku kafića "Ritual" Luki Žižiću (37) na Novom Beogradu.

Kako je "Telegraf.rs" ranije objavio, Stefan M. je unajmljen preko posrednika da ubije Žižića na Novom Beogradu. Za surovu likvidaciju je plaćen novcem i narkotikom. Na salušanju u tužilaštvu branio se ćutanjem.

Pre nekoliko dana policija je uhapsila momka koji mu je ustupio stan gde se krio nakon zločina.

Osumnjičeni Stefan M. je u Žižića ispalio 11 hitaca iz pištolja. U kafić gde je Luka sedeo sa bratom i prijateljima ušao prerušen u radničko odelo. Surovu likvidaciju snimile su kamere, a Stefan je uhapšen na osnovu DNK-a i antroploškog veštačenja.

Ni za jedan ni za drugi zločin nije utvrđen tačan motiv.

Video: Snimak ubistva Luke Žižića: Ubica prišao do stola i ispalio nekoliko hitaca direktno u njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA