≫ 

Telegraf u lokalu u Inđiji u kom se dogodila prava drama: Sve je izlomljeno, stakla popucala od udara bombe

Osumnjičeni  Zoran K. je juče pucao usred dana u Dragana K. (42) koji je sedeo u kafiću

  • 0

Zoran R. (42) iz okoline Rume koji je juče pucao u Dragana K., a potom bacio bombu na kafić u Inđiji uhapšen je rano jutros, a "Telegraf.rs" je ušao u lokal.

Na lokalu popucala stakla. Dok radnici čiste, gosti piju piće na terasi. 

- U lokalu je bilo ljudi, ali srećom niko nije povređen. Od bombe su popucala stakla. Gost koji je sedeo sa prijateljima zadobio je samo oguljotinu od ispaljenog metka. Ne plašimo se za bezbednost jer su muškarci imali neraščišćene račune - kaže naš sagovornik.

Ceo incident snimile su kamere.

https://www.telegraf.rs/vesti/hronika/3504560-telegraf-u-lokalu-u-indjiji-u-kom-se-dogodila-prava-drama-sve-je-izlomljeno-stakla-popucala-od-udara-bombe

Podsećanja radi, Zoran će odgovarati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, uz krivičnu prjavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici, navedeno je iz policije.

Četrdesetdvogodišnjaku je pomoć ukazana u Domu zdravlja u Inđiji, a potom je prevezen u Kliničko bolnički centar Vojvodina gde su mu konstatovane lake telesne povrede.

Osim četrdesetdvogodišnjaka, niko od zaposlenih niti gostiju nije povređen.

Osumnjičeni  Zoran K. je juče pucao usred dana u Dragana K. (42) koji je sedeo u kafiću. To je učinio pred brojnim očevicima, a kako se vidi na snimku, nije nosio nikakvu "kamuflažu" i odmah je identifikovan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA