"Samo sam hteo da ga zaplašim, zato sam mu pucao noge": Saznajemo šta je napadač sa nanogicom rekao tužiocu

Na saslušanju je priznao da je pucao i izneo svoju odbranu, a potom objasnio zašto mu je pucao u noge

  • 2
Pucnjava Borska teretana Printskrin: Telegraf.rs

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Miloš S. (27) iz Beograda zbog sumnje da je u ponedeljak u jednoj teretani na Miljakovcu pucajući iz pištolja, naneo tešku telesnu M.D. (24), inače treneru u toj teretani.

Na saslušanju je priznao da je pucao i izneo svoju odbranu, a potom objasnio zašto mu je pucao u noge.

- Hteo sam samo da zaplašim trenera, a ne da ga ubijem. Zato sam mu pucao u noge! Pištolj sam nakon pucnjave bacio u kontejner - rekao je on. 

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da mu odredi pritovr da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo. M.S. se tereti da je izvršio krivična dela nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, izazivanje opšte opasnosti i teška telesna povreda. Uhapšen je u brzoj i efikasnoj akciji policije samo deset minuta nakon što je 20. juna u poslepodnevnim časovima, u jednoj teretani na Milјakovcu, pucao u oštećenog muškarca nanevši mu teške telesne povrede, a nakon toga pobegao.

Podsetimo, ranjeni trener iz teretane u Rakovici M.D. (24), nezvanično, tokom istrage ispričao zbog čega je i kako upucan na svom radnom mestu početkom nedelje.

On je ranjen u potkolenicu.

Prema našim informacijama, on je rekao da je prvo došlo do verbalnog sukoba između njega i osumnjičenog Miloša S. (27), a da su se zatim potukli.

- Vežbač mi je tražio da uđe samnom u službene prostorije. Kada sam ga odbio nasrnuo je na mene. Uzvratio sam mu udarce. Pre nego što će izaći iz teretane rekao mi je da ide po pištolj, da ga sačekam i da će me ubiti. Nisam u to verovao. Međutim, nakon nekoliko minuta napadač se vratio i upucao me je u nogu. Postoje svedoci ove pucnjave. Niko nije smeo da ga spreči jer im je zapretio- ovako je, nezvanično, svoje viđenje pucnjave opisao trener M.D. iz Rakovice koji je dodao da ga poznaje iz viđenja, ali da nisu imali ranije sukobe.

- U trenutku pucnjave imao je nanogicu koji je nosio zbog droge i oružja. Sada će odgovarati za tri krivična dela- nanošenje teških telesnih povreda, izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljeno nošenje oružja. Policija je na mestu pucnjave našla jednu čauru, ali i ne pištolj koji je napadač bacio. Uhapšeni je od ranije poznat policiji i ima nekolikokrivičnih dela u svom dosijeu- kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Podsećanja radi, M.D. upucan je u potkolenicu u ponedeljak oko 17 časova na svom radnom mestu u jednoj teretani u Rakovici.

Video: Telegraf na mestu pucnjave u Rakovici: Mladić ranio trenera u nogu u teretani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robi04

    22. jun 2022 | 16:10

    kriminalce u pokusaju, to se nekad znalo dobijes batine u fer tuci i cestitas jacem, a sad kao jaci je al nije ludji pa svi treba da drhtimo od ludaka koji se setaju slobodno medju normalne ljude

  • Paja

    22. jun 2022 | 23:32

    Ovo je Srbija. Pravosnažna sudska presuda ''Uslov na Uslov'', idemo dalje, zatvori puni ''kokošara'' gde da robija takva faca sa njima. A u zatvoru ko u karantinu, ako hoće da radi nek radi ako neće nek bilduje i sprema se za izlazak na ulicu. Demokratija u Srbiji je van serijska i po zakonima i po kriminalcima a po zakonu ako si pošten i plaćaš porez i izmiruješ redovno svoje obaveze ti si prost i glup i sigurno u ''slamarici'' držiš pare koje ti treba oduzeti jer si nesposoban da njima rukuješ, a u stvari ti si bednik koji jedva sastavlja kraj s'krajem. Ali, ti se ništa nepitaš niti žele da te saslušaju. Živela Srbija.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA