≫ 

Dve godine silovao maloletnu devojčicu (13): Uhapšen pedofil iz Gornjeg Milanovca

Za krivično delo seksualnog nasilja nad detetom koje se R.K. stavlja na teret, predviđena je zatvorska kazna u trajanju od tri do 12 godina

  • 19
Armagedon hapšenje pedofila Foto: MUP Srbije

R.K. (58) iz Gornjeg Milanovca uhapšen je danas u ovom gradu pod sumnjom da je počinio krivično delo obljuba nad detetom.

Kako su potvrdili iz Višeg javnog tužilaštva u Čačku, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 30 dana. Zbog interesa maloletne devojčice iz ovog Tužilaštva nisu mogli da iznesu više detalja, osim da je reč o detetu ženskog pola koje ima 13 godina, piše Informer.

Kako saznaje Informer istraga na ovom slučaju trajala je oko šest meseci, a osumnjičeni je sa detetom imao seksualne odnose najmanje dve poslednje godine.

Osumnjičeni je policiji u Gornjem Milanovcu poznat od ranije, budući da su građani već prijavljivali slične nedozvoljene radnje na štetu maloletnih devojčica.

- Od prvih sumnji na izvršenje krivičnog dela R.K. je praćen i bio je pod prismotrom. Uhapšen je onda kada smo sakupili dovoljno dokaza da može biti osuđen - kaže izvor iz policije dodajući da ovako gnusno nedelo osumnjičenog nije imao u svojoj karijeri.

Za krivično delo seksualnog nasilja nad detetom koje se R.K. stavlja na teret, predviđena je zatvorska kazna u trajanju od tri do 12 godina.

BONUS VIDEO:

Video: Kako je Tijana Jurić zapečatila sudbinu svakom ubici deteta u Srbiji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marijana

    24. jun 2022 | 18:00

    Svako ko siluje dete treba da bude osudjen na dozivotnu robiju.Sve ostalo je samar u lice zrtvi.

  • Eeeeeee

    24. jun 2022 | 17:35

    Zivote....3-12god,sto znaci postoji mogucnost izlaska za 1-4godine...dokle god je tako ovakvih bolesnika ce biti! Za traume ovog deteta koje ce zauvek imati nasilnik bi trebao bar dozivotnu robiju da dobije!

  • Auu

    24. jun 2022 | 17:49

    Zašto su kod nas zakoni toliko mali za silovanje ubijanje bilo koga a posebno dece ko donosi te zakone ????.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA