≫ 

Devetoro povređenih u udesu kod Sokobanje: Poginuli mladić (20) nije bio sam u autu, petoro s teškim povredama

Pet od deset pacijenata sa teškim povredama prevezeno u Klinički centar Niš

  • 2
Sokobanja saobraćajna nesreća Foto: D.K.

Nenad Blagojević, dežurni ortopedski hirurg iz bolnice u Aleksincu, saopštio je da je u ovu zdravstvenu ustanovu dovezeno devet pacijenata iz saobraćajne nesreće koja se dogodila na auto-putu Aleksinac - Sokobanja.

- Četvoro sa teškim povredama, upućeno je na dalje lečenje u niški KC, a ostalih petoro su stabilno i oni su zadržani kod nas zbog povreda u vidu nagnječenja tela. Što se tiče teško povređenih, koji su upućeni u Niš, oni imaju povrede grudnog koša, pneumotoraks, prelom butne kosti, nadlaktice i kontuzione povrede ambdomena i glave - rekao je Blagojević.

Kako prenosi naša novinarka sa lica mesta, u saobraćajnoj nesreći učestvovali su automobil marke "reno" i kamion. Poginula je jedna osoba iz putničkog vozila.

Reč je o 20-godišnjem Leskovčaninu K. N.

Kako smo prethodno pisali, "reno" je, prema informacijama sa mesta nesreće, neposredno pre sudara prešao u suprotnu traku. Automobil se prevrnuo, a telo mladića izvlačili su vatrogasci.

U kamionu se nalazi šestorica radnika, koji su prema izjavi svoga šefa, upravo završili rad na izgradnji akva parka u Sokobanji, a ovo je druga nesreća koja ih je zadesila za dva dana. Juče su izgubili kolegu koga je pregazio kamion.

Video: Motorom se zakucali u renoa, žena preletela preko auta: Dvoje teško povređeni u sudaru u Nišu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ......

    24. jun 2022 | 23:08

    Tim putem divljaju nasi opasni vozaci,ako vozis po ogranicenju hoce u gepek da ti udju. Put kroz selo Subotinac,bas se tu i desila nesreca. Seku krivine,ajde sto to rade mamlazi u bmw-u i audi-u nego i vozaci kamiona i autobusa,predje skroz u suprotan smer. Gomljiva motka i udri. Kroz selo proleti a kad izadje na auto put vozi kao baba. Sugav smo mi narod

  • Vladan

    25. jun 2022 | 05:06

    Korupcija problem veliki!!!Pre neki dan me zaustavi policija (radar) mesto da mi pise kaznu on trazi da ga castim.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA