Ovo su mladići koji su nastradali u udesu kod Čačka: Završili u koritu reke, vozilo potpuno smrskano

Sve okolnosti nesreće se utvrđuju, a policijska istraga je u toku

  • 40

Četiri mladića stradala su danas u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putnom pravcu Gojna gora - Čačak, u mestu Jančići.

Potpuno smrskano vozilo u kome su se nalazili odvezla je šlep služba sa mesta tragedije.

Sva četiri nastradala mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali, bili su deca za primer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

- Na lice mesta stigli su policija i vatrogasci spasioci, ali i roditelji nastradalih mladića. Automobil je potpuno smrskan. Do nesreće je došlo nekoliko sati nakon ponoći, kako smo čuli mladići su se kućama vraćali sa neke žurke. Ovaj seoski put je nepredvidiv i opasan, često zna doći do incidenata i saobraćaju, ali ni najstariji meštani ne pamte ovakvu tragediju - rekao je za RINU jedan od očevidaca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by 192.RS (@192_rs)

Sve okolnosti nesreće se utvrđuju. Policijska istraga je u toku.

- Ovo je prava tragedija, radi se o tek punoletnim mladićima. Svi su imali po 18 ili 19 godina - kaže za RINU jedan od meštana sela Jančići koji se jutros našao u blizini mesta gde su mladići sleteli.

Sumnja se da je do nesreće došlo jer vozač, kako se pretpostavlja, usled velike brzine nije video krivinu.

Nezvanično, automobilom je upravljao Ognjen V. (19), na mestu suvozača je bio Ivan S. (19), a na zadnjem sedištu su su sedeli Nikola Z. i Luka M, kako su preneli lokalni mediji.

Video: Nesreća kod Guče: Auto podleteo pod kamion, poginula žena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    26. jun 2022 | 14:36

    Moram da iskomentarišem! Ova tragedija je danak neiskustva! Često mladi sednu u kola misleći da je samo gas bitan i to što su naučili u auto školi od kvazi instruktora koji ne umeju ni da se parkiraju a kamoli da nauče nekoga da vozi. Vožnja je kao i teretana ili neki sport. Veštine se stiču vremenom. Moraš da znaš kakve gume imaš na automobilu i kojim uslovima na putu su prilagođene, koliko su ispoštene, da li će proklizati u krivini ili ne. Konkretno ovaj džip a imao sam priliku da ga vozim je jako nestabilan u krivini kada se uđe brže, ukoliko ne vratiš u nižu brzinu i dodaš gas izlićeš iz krivine. Ali to su već akcije koje se stiču iskustvom. U krivinu se ne koči i ne oduzima se gas već se dodaje. Recimo sa zadnjom vučom se vozi kontra u odnosu na prednju vuču a sa 4*4 od početka krivine do izlaza ide gas da ne bi ispravio krivinu. Mnogo neznanja ima kod mladih vozača. Vidim na auto putu ne kapiraju kako da voze kada imaju bočni vetar, ne kapiraju šta je kontra nagib Ama ništa ne znaju osim gas u patos i koliko auto može da razvije. Želim da aprlujem na auto škole i roditelje koji daju deci automobile da ih pre svega nauče o ponašanju u saobraćaju o toleranciji i vožnji u raznim vremenskim uslovima. Da im se objasni šta znači kada asfalt pusti ulje i koliko je to opasno i klizavo. Kako pravilno preticati. Proveravati pneumatike i upoznati ih sa performansama istih itd itd. Deco čuvajte se i ne mangupirajte jer mangupluk sa neiskustvom dovodi do ovakvih tragedija

  • Zabrinuta

    26. jun 2022 | 14:28

    Užas! Ne daj Bože više nikada ikome da se desi ovako nešto. Naveca bol je kad se izgubi dete, zdravo, pred kojim je bio život. Deco, čuvajte se, čuvajte živote. Sa velikom tugom izražavam saučešće porodicama.6

  • Ccc

    26. jun 2022 | 15:39

    Roditelji sta se sa vama desava???!!!Probna vozacka,decko vozio posle 23h,dzipa,a ne sme preko 80kv,aloooo roooditeeeljiiiii,ubijate rodjenu decu!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA