≫ 

Policajac i razbojnik u Novom Sadu oteli mladića: Brutalno ga pretukli, snimili telefonom, pa mu tražili pare

Osumnjičeni su nakon toga odveli oštećenog u podrum kuće S. S. gde su ga, kako se sumnja, vezali i nastavili njegovo fizičko maltretiranje, da bi ga potom pustili i zapretili mu da im mora dati novac, kao i da će nauditi njegovoj porodici ukoliko bude prijavio policiji

  • 9
Pretučen bejzbol palicom, policija, hapšenje

Foto: Shutterstock

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, uhapsili su S. S. (24), policijskog službenika iz PU Novi Sad i S. M. (21) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo otmica.

Kako se sumnja, S. M. je juče ujutru doveo dvadesetdvogodišnjeg mladića, kojeg je prethodno poznavao, u jedan lokal u Bačkom Jarku, gde ih je čekao policijski službenik S. S. Potom su, kako se sumnja, S. M. i S. S. oštećenom zadali više udaraca rukama, nogama, palicom i pištoljem i zahtevali od njega 400 evra na ime nepostojećeg duga, što su snimili i snimak poslali devojci oštećenog.

Osumnjičeni su nakon toga odveli oštećenog u podrum kuće S. S. gde su ga, kako se sumnja, vezali i nastavili njegovo fizičko maltretiranje, da bi ga potom pustili i zapretili mu da im mora dati novac, kao i da će nauditi njegovoj porodici ukoliko bude prijavio policiji.

Nakon toga, dvadesedvogodišnjem mladiću je ukazana lekarska pomoć u Kliničkom centru Vojvodine. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

BONUS VIDEO:

Video: Kidnapovani Petar bezbedno vraćen kući

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    27. jun 2022 | 10:42

    Ispade da u Srbiji najveci lopovi i kriminalci iz policije od vrha pa do prasinara...Sramota ko nas stiti navodno po ulicama...

  • Bata

    27. jun 2022 | 10:42

    Pravi policajac. Tupav, nasilan i sklon kriminalu.

  • Гаргамел

    27. jun 2022 | 10:39

    Да је ово друштво нормално, онај ко је ургирао ( овако ненормалан не би прошао систематски ) да С.С. буде примљен у МуП би био смењен!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA