≫ 

Ivanovi roditelji od komšija čuli da im je sin nađen mrtav u buretu: Pre tri decenije ubijeno im i drugo dete

- Nismo hteli da im kažemo šta se desilo dok se ne završi obdukcija i ne budemo sa sigurnošću znali kako je Ivan preminuo. Svekar i svekrva su od komšija saznali da je Ivan stradao, a onda su to isto čuli u vestima- Danijela Stojanović, snaha preminulog Ivana

  • 1

Zaseok Zbežište kod Leskovca danas je zanemelo od tuge za Ivanom Stojanovićem (40) čije je telo juče nađeno u podrumu porodične kuće. Njegovi roditelji Ruža i Jovan za smrt sina saznali su od komšija, a sa nestrpljenjem čekaju informaciju da li je ubijen i ko to uradio.

Klupko zločina počelo je da se odmotava juče na dan sahrane Ivanove supruge Biljane.

- Nismo hteli da im kažemo šta se desilo dok se ne završi obdukcija i ne budemo sa sigurnošću znali kako je Ivan preminuo. Svekar i svekrva su od komšija saznali da je Ivan stradao, a onda su to isto čuli u vestima. Više nismo mogli da ovu vest skrivamo od njih. Moj suprug je došao i Zbežište i odveo ih u Vučje kod lekara.Oni su jako loše - kazala je Danijela Stojanović, snaja pokojnog Ivana.

Ona nam je objasnila da je njen suprug odveo roditelje kod lekara kako bi dobili nešto za smirenje jer su se potresli nakon što su saznali kako je Ivan skončao.

Da zlo bude još veće Ivan je drugi sin koga su Ruža i Jovan izgubili.

- Osim Nenada, starijeg sina imali su i Slavišu koji je u ranom detinjstvo tragično izgubio život. Oni su svi živeli u Zbežištu kada je tokom igre lovačkom pučkom jedan dečak usmrtuo Slavišu koji je tada imao pet godina. Ivan je rođen nakon njegove smrti - kaže komšinica Ljiljana Miletić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA