Teška ispovest roditelja Ivana čije je telo nađeno u buretu: "Kukali smo za Biljanom, a ona ubila našeg sina"

Ivanova majka Ruža kroz plač priča da je imala još jednog sina kojeg je sahranila kada je imao samo 4 godine i da sada sahranjuje Ivanove kosti

  • 18

Jovan i Ruža, roditelji Ivana Stojanovića (40) čije je telo, prema prvim informacijama, nađeno u buretu u porodičnoj kući kod Leskovca, u potresnoj ispovesti za Telegraf ispričali su detalje ubistva svog sina i samoubistva snaje Biljane za koju se pretpostavlja da ga je ubila. 

- On je kao otišao pre tri godine u Rusiju, međutim, ništa od tada nismo čuli... Pitali smo nju da li se Ivan javljao, ona sve vreme viče jeste, a nama se nikad nije javio. Uvek je nalazila neke izgovore što ne može sa nama da priča. Tamo imam troje unučadi, pa pitam njih, a oni kažu, mama kaže da tata ne može da se javi, jer nema vremena. Juče smo bili na njenoj sahrani, njene sestre nas napadaju tamo što se Ivan nije javio, a on mrtav u buretu... Tek sada se to otkrilo... Pa kako može da se javi kada je mrtav - kaže otac Jovan.

Ivanova majka Ruža kroz plač priča da je imala još jednog sina kojeg je sahranila kada je imao samo 4 godine i da sada sahranjuje Ivanove kosti.

- Ona ga je "spakovala" sa svojim ljubavnikom... Tri godine je u buretu... betoniran, šta da kažem. Prvog sam sahranila kada je imao samo 4 godine, a sada sahranjujem kosti drugog. Ja joj juče idem na sahranu, žalim je, a moj sin mrtav - kaže majka Ruža.

Otac kaže da je betonirano bure sa telom otkrio njihov treći sin koji je policajac, a kako se sve dogodilo možete pogledati u gore priloženom videu u kojem je cela ispovest roditelja.

Podsetimo, Biljana Stojanović (38) iz sela Veliko Trnjanje kod Leskovca presudila je sebi vešanjem u pomoćnoj prostoriji, a na dan njene sahrane policija je našla telo muškarca u podrumu porodične kuće za koga se sumnja da je njen suprug Ivan (40).

Kako je bilo u fazi raspadanja niko ne može da potvrdi da je reč o ubistvu niti da je u pitanju Ivan Stojanović (40).

Video: Ispovest komšinice: U podrumu kuće u selu kod Leskovca nađeno telo muškarca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kimsinica Cica

    29. jun 2022 | 14:44

    Jadna deca i jadni roditelji. Pa ovo je horor. Da tako uradi, slaze i svoju decu, dovede ljubavnika, a mrtvaca ima skrivenog u kuci 3 godine. Jezivo i za citati..

  • Fatma

    29. jun 2022 | 14:54

    A što roditelji nisu imali tri godine kontakt sa sinom ?

  • Ovde

    29. jun 2022 | 18:55

    Svi bolesni od zene do roditelja a i brat policajac nije bas cist cim za brata ne pita 3 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA