Naoružani provalnici pucali na obezbeđenje u Termoelektrani na Kosovu: Pokušali da ukradu električne kablove

Odlukom tužioca pokrenuta je optužnica protiv nepoznatih osoba zbog pokušaja krađe

  • 0
Kosovska policija Policija tzv. Kosova / Foto: Profimedia

Četiri maskirane i naoružane osobe provalile su sinoć u zgradu Termoelektrane "Kosovo A" i tom prilikom su, prema rečima radnika obezbeđenja, pokušale da ukradu električne kablove, piše Sinjalji, a prenosi Kosovo online.

Radnik obezbeđenja se suočio sa osumnjičenima, koji su, kako navode, uperili u njega oružje. Na mestu događaja došlo je do pucnjave, nakon čega su razbojnici pobegli.

Policijske jedinice su po dobijanju informacije odmah izašle na lice mesta, gde su pronašle i oduzele tri čaure, a na mestu događaja bio je jedan od zaposlenih u termoeletrani koji je bio u civilu, a bez znanja nadređenih napustio je radno mesto, što je izazvalo sumnju da bi on mogao biti među osumnjičenima.

On i drugi svedoci su sprovedeni u policijsku stanicu na razgovor.

Odlukom tužioca pokrenuta je optužnica protiv nepoznatih osoba zbog pokušaja krađe, izazivanja opšte opasnosti i upotrebe oružjavdok će ostale pravne radnje biti preduzete kada osumnjičeni budu identifikovani i privedeni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA