≫ 

Zločin kod Leskovca otkriven kad je Ivanova i Biljanina ćerka našla pasoš: I smrt žene pod velom misterije

Za sada se sumnja se da je Biljana sekirom ubila supruga, stavila ga u bure i zazidala, a potom pune tri godine rođacima pričala kako se redovno čuje sa mužem koji je u Rusiji

  • 6
Zločin kod Leskovca Veliko Trnjane obešena Biljana Stojanović, Ivan Stojanović Foto: D.K., Facebook

Klupko stravičnog zločina u Velikom Trnjanu kod Leskovca, gde je u zazidanom buretu pre nekoliko dana nađeno telo ubijenog Ivana Stojanovića (40), za kog se verovalo da je pre tri godine otputovao u Rusiju na rad, počelo je da se odmotava kada je njegova ćerka (19) pronašla u kući njegov pasoš.

Devojčica je, nakon što je njena majka Biljana Stojanović (38) pronađena mrtva u jednoj od pomoćnih prostorija u dvorištu, u kući našla očev pasoš. Shvatila je da je to čudno jer je njen otac navodno već tri godine u inostranstvu, te je odmah pozvala strica Nenada, Ivanovog rođenog brata, koji je inače policaja, piše Blic.

Nenad je odmah došao i započeo pretragu kuće i na kraju u štali, iza improvizovanog pregradnog zida, našao bratovljevo telo u zazidanom buretu. Za sada se sumnja se da je Biljana sekirom ubila supruga, stavila ga u bure i zazidala, a potom pune tri godine rođacima pričala kako se redovno čuje sa mužem koji je u Rusiji.

- Nakon što je Biljana sahranjena, njena starija ćerka je u kući pronašla očev pasoš. Budući da je majka tri godine pričala da je Ivan u Rusiji, odmah je pozvala strica Nenada, koji je proverom utvrdio da je njegov brat poslednji put u Srbiju ušao 2019. godine i da više nije izlazio. Onda je, sa još jednim rođakom, krenuo da pretražuje kuću. Navodno je Biljanina maćeha ispričala da je Biljana nešto dozidala u štali jer su u dva navrata našli nekakvo zlato u selu. Plašila se da ih ne opljačkaju, te ga je s toga zazidala u štali. Navodno joj je ona dodavala cigle, ne znajući šta zida - priča jedna rođaka Stojanovića.

Ivanov brat je čekićem krenuo da ruši zid u štali, kada je naišao na stravično otkriće. Bratovljevo telo otkrio je u zabetoniranom buretu nakon čega je odmah obavestio policiju, čiji je i sam pripadnik.

- Biljana je dugo lagala da se čuje sa Ivanom zbog čega niko nije pokretao pitanje gde se on nalazi. Njegovim roditeljima je u više navrata prenosila njegove pozdrave, rekavši da bi ih nazvao da li da ne može jer oni nemaju Viber, niti internet u svojoj kući u udaljenom zaseoku Zbežište u planinama iznad Vučjrsokaa. No, svaka laž ima kraj. Verovatno je bila saterana gomilom laži u ćošak pa je digla ruku na sebe - objašnjava rođaka.

I pronalazak Biljaninog tela prati misterija

Biljana je prvo nestala. Svi su je bezuspešno tražili, a njeno telo je naposletku posle dva dana pronađeno u štali.

- Ležala je na čaršavu, sa glavom na jastuku dok joj je drugi jastuk bio ispod leđa, a kraj nje su se nalazili nož, cigarete i bočica otrova. Da li je ponela nož jer je želela da preseče vene pa na kraju nije imala hrabrosti za to već je popila otrov, ili je nož ponela u strahu od nekog, pre nego što je odlučila da sebi oduzme život, ostaće večna tajna koju je odnela u grob - priča rođaka.

Video: Ispovest roditelja pokojnog Ivana Stojanovića, koji je svirepo ubijen u selu kod Leskovca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B+

    2. jul 2022 | 19:26

    Svi u porodici krili sve i od svakog.

  • PIONIR

    2. jul 2022 | 20:09

    Ovo je slicno kao u Hrvackoj gde je starija sestra ubila mladju zbog nasledja i godinama je drzala u zamrzivacu. Koji je to prokletizam zavladao od rusenja Yuge. Svaki dan neka katastrofa.

  • Dzoni

    2. jul 2022 | 20:33

    Koje zlo, da zive u kuci a pored njih mrtvak zazidan i tu svakog dana prolaze..kako li je uopste uspela da ga podigne i stavi u bure ili je imala saucesnika

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA