≫ 

Povređeni migranti u Subotici u stabilnom stanju, devojčica operisana

OB Subotica: Povređeni migranti u stabilnom stanju

  • 0
Migranti, Subotica Foto: MUP

Svi povređeni migranti u oružanom sukobu koji se dogodio u naselju Makova sedmica na periferiji Subotice, uključujući i devojčicu (16) trenutno se nalaze u stabilnom stanju, rečeno je Tanjugu u Opštoj bolnici u tom gradu.

U jutrošnjem sukobu migranata jedan je podlegao povredama, a šestoro je smešteno u subotičku bolnicu.

Policija je blokirala prilaze šumi gde je došlo do sukoba migranata, na lice mesta su izašle jake snage Žandarmerije, a došli su i ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin i gradonačelnik Subotice Stevan Bakić.

Ranije danas gradonačelnik Subotice Stevan Bakić je naveo da je devojčica (16) u teškom stanju, te da joj je urađen hirurški zahvat.

Bakić je rekao da lokalno stanovništvo ovom prilikom nije bilo ugroženo i da nije zabrinut za bezbednost Subotičana. Bakić je istakao da će se bezbednost građana Subotice, posle ovog sukoba podići na viši nivo.

Policija intenzivno radi na sukobu dve grupe migranata

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno rade na utvrđivanju svih okolnosti i identifikaciji aktera sukoba dve grupe migranata.

U skladu sa tim u Policijsku upravu u Subotici dovedeno je više migranata sa kojima će biti obavljeni razgovori kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog incidenta.

Pripadnici Policijske uprave u Subotici i Žandarmerije su i dalje na terenu, saopšteno je iz MUP-a.

Video: Oružani obračun među migrantima u Subotici: Među povređenima i maloletna devojčica

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA