"Ubiću te!": Evo šta je sa muškarcem koji je vitlao sa dva noža i pretio ubistvom na Trgu republike

Pošto je izvadio noževe, B. M. krenuo da maše njima u pravcu A. K, ali ga u prvom napadu nije povredio

  • 0

Protiv M. B. koji je vitlao nožem na Trgu republike podneta je krivična prijava zbog sumnje za delo Ugrožavanje opasnim oruđem pri tuči. 

Podsetimo, filmsko hapšenje zabeleženo je proteklog vikenda na Trgu republike. Brzom intervencijom savladan je B. M. (51), kada je naočigled brojnih prolaznika noževima jurio i pretio A. K. (45) da će da ga ubije.

Vika je krenula kod spomenika knezu Mihailu. Činilo se kao da je stariji muškarac bez ikakvog povoda i razloga počeo da viče na mlađeg. Pretio mu je da će ga ubiti. Niko nije posebno obraćao pažnju na to dok u jednom trenutku iz džepova nije izvadio dva kuhinjska noža.

Pošto je izvadio noževe, B. M. krenuo da maše njima u pravcu A. K, ali ga u prvom napadu nije povredio.

Prema njegovim rečima sve je bilo kao na filmu.

- Njih dvojica su ga vrlo brzo savladali i izvukli mu noževe iz ruku, a kasnije je stigla još jedna patrola. Niko od svih nas nije smeo da mu priđe, a oni su krenuli na njega - kaže sagovornik "Informera".

Prema nezvaničnim saznanjima, B. M. je nakon toga priveden u Policijsku stanicu Stari Grad, i protiv njega je podneta prekršajna prijava.

BONUS VIDEO:

Video: Hapšenje vozača poršea koji je pucao na Voždovcu: Kod njega pronađena značka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA