≫ 

Oglasili se iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija nakon smrti Malčanskog berberina: Telo na obdukciji

Po zakonu su odmah obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tela

  • 0
Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, Monika Karimanović, potraga Foto: Telegraf, Facebook

U Upravi za izvršenje krivičnih sankcija su saopštili da je osuđenik Ninoslav Jovanović (48)  poznatiji pod nadimkom Malčanski berberin preminio sinoć.

- Osuđeniku N.J. pozilo je sinoć posle 22 sata u sobi u kojoj je bio smešten. Odmah je prebačen u Zavodski stacionar, gde mu je pružena sva medicinska pomoc i urađen EKG srca. Nakon toga, on je našim sanitetom u pratnji našeg medicinskog tehničara prevezen u Opštu bolnicu u Požarevcu na odeljenje intezivne nege. Preminuo posle nekoliko sati.  Po zakonu su odmah obavešteni Više javno tužilaštvo u Požarevcu i policija, a u skladu sa zakonom naložena je obdukcija tela- kažu iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.

Ninoslava Jovanovića  iz sela Malča, poznatiji kao Malčanski beberin,  5. januara prošle godine osuđen je na doživotnu robiju zbog otmice i produženog krivičnog dela silovanja čija je žrtva bila dvanaestogodišnjakinja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA