Ubica vlasnika menjačnice u Zemunu osuđen na 20 godina: Više javno tužilaštvo ulaže žalbu

Podsećamo da je Muratagić optužen za krivično delo Teško ubistvo izvršeno prilikom razbojničke krađe za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora, na koju kaznu je tužilaštvo i predložilo sudu da ga osudi

  • 2
Sudjenje, sud , sudski cekic, pravda, sudija Foto: Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Beogradu žaliće se na presudu kojom je danas Viši sud u Beogradu na 20 godina zatvora osudio Branislava Muratagića zbog ubistva vlasnika menjačnice u Zemunu 17. decembra 2019. godine prilikom pljačke menjačnice, a njegova supruga Georgina Jovčić Muratagić oslobođena od optužbi za pomaganje.

Po prijemu pisanog otpravka presude tužilaštvo će razmotriti navode iz prvostepene presude i u zakonskom roku uložiti žalbu zbog visine izrečene kazne prvookrivljenom, kao i na oslobadjajući deo presude za drugookrivljenu.

Podsećamo da je Muratagić optužen za krivično delo Teško ubistvo izvršeno prilikom razbojničke kradje za koje je zaprećena kazna doživotnog zatvora, na koju kaznu je tužilaštvo i predložilo sudu da ga osudi.

Georgina Jovčić Muratagić optužena je za krivično delo Teško ubistvo izvršeno prilikom razbojničke kradje u pomaganju, za koju je tužilaštvo predložilo kaznu od najmanje 10 godina zatvora.

BONUS VIDEO:

Video: Kuća u Zemunu u kojoj se dogodio krvavi pir: Rođak ubio ujnu sekirom, pa pokušao da se ubije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA