≫ 

Podignuta optužnica za nasilnika iz Pančeva: Godinu i po dana pijan tukao i pretio supruzi

Početkom juna ove godine uz pretnje da će ubiti jer ga je prijavila PU Pančevo, nasilje je ponovio udarajući je u glavu pesnicama i drškom noža

  • 0
Pedofil, pedofilija, zlostavljanje, maltretiranje, devojcica, ilustracija, Devojka u senci Foto: Profimedia/Alamy

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv Z.S. iz Pančeva zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici .

Sumnja se da je on godinu i po dana u Pančevu pod dejstvom alkohola vršio nasilje nad svojom suprugom, oštećenom M.N. kada je nakon verbalnih rasprava istu u nekoliko navrata udarao pesnicama po glavi i telu.

Početkom juna ove godine uz pretnje da će ubiti jer ga je prijavila PU Pančevo, nasilje je ponovio udarajući je u glavu pesnicama i drškom noža, usled čega je oštećena M.N. zadobila lake telesne povrede.

Tužilaštvo je predložilo da se pritvor prethodno određen produži do završetka glavnog pretresa jer postoje okolnosti koje ukazuju da bi ponovio krivično delo.

OJT u Pančevu predlaže kaznu zatvora u trajanju od 1 godine i 6 meseci, kao i da mu se izrekne mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara.

Video: Parkirao biciklu, pokrao i otišao: Maloletnik na Zvezdari nonšalantno maznuo torbu iz prodavnice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA