Određen pritvor nasilniku iz Zemuna: Tereti se za iznudu i nasilničko ponašanje

K. M. je 4. avgusta određeno zadržavanje jer je, kako se sumnja, na teritoriji Zemuna maltretirao i fizički nasrnuo na dvojicu mladića, a od jednog iznudio novac u iznosu od 50 evra

  • 5
Hapšenje, Zemun, iznuda, nasilničko ponašanje Printscreen/MUP.RS

Treće osnovno ružilaštvo zatražilo je pritvor do 30 dana za K. M. (32) zbog izvršenja krivičnih dela iznuda i nasilničko ponašanje, a pritvor je određe rešenjem suda.

K. M. je 4. avgusta određeno zadržavanje jer je, kako se sumnja, na teritoriji Zemuna maltretirao i fizički nasrnuo na dvojicu mladića, a od jednog iznudio novac u iznosu od 50 evra.

Na društvenim mrežama se pojavio video snimak na kojem se vidi i čuje kako osumnjičeni tuče dva mladića i od njih traži novac, zbog štete na automobilu nastale najverovatnije usled saobraćajne nezgode.

Video: Daj još para. Daj odmah Čovek sa pocepanom majicom viče na mladića u Zemunu i udara ga

Na snimku se vidi čovek sa iscepanom majicom i mladić bez majice koji se od njega brani. Snimak je objavljen na Telegram stranici Moj Beograd.

- Moram da odem nemam - govorio je mladić.

Sudeći po razgovoru, verovatno je došlo do saobraćajne nezode u kojoj je nastala šteta.

Na kraju snimka vidi novac i čuje se glas: "Šta si dao, 50 evra?". Po tonu njegovog glasa čini se da se zadovoljio sumom.

Video: Uhapšen Zemunac koji je tukao mladiće da mu daju pare: Osumnjičen za iznudu i nasilničko ponašanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA