≫ 

Saslušan muškarac koji je slao preteće poruke Jovani Jeremić: Ovako se branio, određen mu je pritvor!

Tužilaštvo je sudu dostavilo predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva i opasnosti da će boravkom na slobodi da utiče na svedoke koji u predmetnom postupku tek streba da budu ispitani

  • 39
Maja Marinković, Pink, potpisivanje ugovora, Zadruga 6 Foto: ATA Images

S. M. iz Apatina koji je slao preteće poruke novinarki Jovani Jeremić, saslušan je danas pred tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti.

Na predlog Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor S. M. iz Apatina, koji se sumnjiči da je slao preteće poruke novinarki Jovani Jeremić.

"Uništićemo te iz principa, jer sa nama je uvek Nevolja. Misliš da, ako je Velja pao, nismo podelili pozicije? Kupi kartu iz Srbije u jednom pravcu ili će u suprotnom jesti žito na tvojoj sahrani", neke su od poruka koje je navodno poslao Jovani Jermeić.

S. M. je, u okviru svoje odbrane, a uz prisustvo izabranog branioca, negirao izvršenje krivičnog dela.

Tužilaštvo je sudu dostavilo predlog za određivanje pritvora zbog opasnosti od bekstva i opasnosti da će boravkom na slobodi da utiče na svedoke koji u predmetnom postupku tek streba da budu ispitani.

"Do kraja ću ga goniti"

Nakon što je S. M. uhapšen, Jovana Jeremić je za Telegraf.rs rekla da će ga "goniti do kraja".

- Nikada mu neću oprostiti moje suze i moj strah, moju prestravljenost sa detetom u Crnoj Gori. Na trotoaru, gde sam suze lila, gde sam se tresla. Drago mi je što je policija odradila veliki posao. Svaka čast, toliko su ljudi bili aktivni, odreagovali su - rekla je Jeremić.

U daljem toku postupka tužilastvo će ispitati Jovanu Jeremić, uraditi veštačenje telefona i ispitati druga lica na okolnosti, da li su i na koji način možda umešani u iznete pretnje.

Video: Jovana Jeremić plače zbog pretnji koje dobija od čoveka Velje Nevolje: Piše mi da će da me siluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA