≫ 

Uhapšene tri osobe, oduzeti narkotici: Tokom "Love festa" u Vrnjačkoj Banji 148 zaplena

Saobraćajna policija je tokom pojačane kontrole u prethodnom periodu otkrila 319 saobraćajnih prekršaja, iz saobraćaja je isključeno 45 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola, dok je zadržano 28 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci

  • 3
Droga, kokain, alkohol

Foto-ilustracija: Shutterstock

Tokom manifestacije Love fest, koja je održana od 4. do 7. avgusta u Vrnjačkoj Banji policija je u 148 zaplena oduzela ekstazi, marihuanu, amfetamin, kao i manju količinu kokaina i uhapsila tri osobe zbog sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je kod M. Š. (24) iz Novog Sada pronašla 503 tablete ekstazija, kod D. Ć. (32) iz Vrnjačke Banje 155 istih tableta, a kod N. M. (22) iz Kraljeva oko 90,5 grama amfetamina, prenosi Tanjug.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni su, uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Kod ostalih osoba pronađene su manje količine raznih vrsta narkotika, pa će protiv njih biti podnete krivične prijave zbog postojanja sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Saobraćajna policija je tokom pojačane kontrole u prethodnom periodu otkrila 319 saobraćajnih prekršaja, iz saobraćaja je isključeno 45 vozača koji su vozilima upravljali pod dejstvom alkohola, dok je zadržano 28 pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Protiv vozača će biti podnete prekršajne prijave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ada Ciganija

    8. avgust 2022 | 19:53

    ...krenuli u svemir.

  • Bgd

    8. avgust 2022 | 18:33

    Ko jos normalan moze tu nazovi muziku da slusa bez neke droge...za takve stvari i sluze ti festivali. Gledas nekog lika koji drzi slusalicu na jednom uveti,srafi i dosrafljuje neke dzekove i masu koja ga gleda kao da je izmislio struju...strasnoooooo!!! I sto bi rekao Rambo "te jedno,te isto..."

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA