Tukli vlasnicu i goste, jednom zabili šrafciger u leđa: Stravičan okršaj u lokalu u Smederevskoj Palanci

Trojica mladića uhapšena su i određeno im je zadržavanje do 48 sati

  • 7
Smederevska Palanka tuča kafana šrafciger Foto-montaža: Google Maps, Shutterstock, Pixabay

Policija u Smederevskoj Palanci, u saradnji sa Osnovnim javnim tužilaštvom u Velikoj Plani, brzim i efikasnim radom, uhapsili su N. S. (25), N. P. (26) i N. I. (26), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni se sumnjiče da su noćas, u jednom ugostiteljskom objektu u okolini Smederevske Palanke tukli vlasnicu lokala i tri gosta, a N. S. i da je jednog od gostiju ubo u leđa šrafcigerom, dok je N. P. gostima zadao više udaraca ključem za montiranje točkova, saopštio je MUP.

Takođe, njih dvojica su, kako se sumnja, od jednog gosta zahtevali novac kako ga više ne bi tukli, pa se terete i za krivično delo iznuda u pokušaju.

Trojici osumnjičenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni osnovnom javnom tužiocu u Velikoj Plani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    8. avgust 2022 | 18:42

    I pustice ih uz neku sicu i uslovnu, sraman zakon ....

  • Čupričanin

    8. avgust 2022 | 19:01

    Robija uz tezak fizicki rad na pola čaše vode i parče leba... Jedno dve godine tako pa kad izadju ima da budu deca za primer...

  • DARKO 100%

    8. avgust 2022 | 20:04

    Odavno vam pricam da je sistem inficiran sopstvenom kriminalom da oni nemaju vremena da se bave obicnom ljudima i drustvenim zivotom ,Srbija polako postaje Ekvador,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA