≫ 

Bačena bomba na kuću muškarca koji se nalazi u zatvoru: U trenutku napada u domu mu bili roditelji

Iz novosadske policije dobili smo potvrdu da je sinoć došlo do eksplozije bombe na ovoj adresi, a u toku je uviđaj i istraga i intenzivno se traga za napadačem

  • 0
Ručna bomba, kašikara Foto-ilustracija: Shutterstock, Pixabay

Na kuću u Omladinskoj ulici broj 8 u naselju Rumenka nekoliko minuta nakon ponoći bačena je bomba, potvrđeno je za "Telegraf.rs".

Kako saznajemo u toj kući žive roditelji višetruko osuđivanog Gorana V., koji je policiji poznat po vršenju više krivičnih dela iz oblasti nasilja i narkotika.

Goran trenutno služi zatvorsku kaznu u trajanju od tri godine, a u toj kući žive njegovi roditelji.

Iz novosadske policije dobili smo potvrdu da je sinoć došlo do eksplozije bombe na ovoj adresi, a u toku je uviđaj i istraga i intenzivno se traga za napadačem.

Od siline eksplozije popucali su prozori na objektima. Kako nezvanično saznajemo od izvora bliskog istrazi, policija pregleda sve kamere i traži druge materijalne dokaze koje bi ih mogle dovesti do počinioca.

Goranovi roditelji preselili su se u Rumenku nakon što je on otišao u zatvor, a kako saznajemo ovo nije prvi napad na njega.

(N. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA