≫ 

Krili parfeme, garderobu i obuću u farbičkim šupljinama kombija: "Pali" šverceri na prelazu Gradina

Za deo robe se sumnja da povređuje i pravo intelektualne svojine pojedinih robnih marki kao što su „Gucci“, Chanel“, „Dior“, „Adidas“, „Nike“ i druge

  • 0
Fabričke šupljine kombija ispunjene parfemima i garderobom Goto: Uprava carina

Na Prelazu Gradina carinici su otkrili pokušaj krijumčarenja manjih količina različite robe, koje u kontinuitetu i te kako nanosi štetu državnom budžetu.

Naime, 9. avgusta carinici u saradnji sa policijom, na prelazu Gradina u gotovo svim fabričkim šupljinama putničkog kombija pronašli sakrivene parfeme, garderobu i obuću.

Prekršaj je otkriven prilikom detaljnog pregleda kombija, kojim je pored vozača, iz Turske ka Srbiji putovalo još osam putnika.

Nakon što su putnici izneli lični prtljag radi pregleda, usledio je i pregled vozila, kada je najpre u šupljinama njegovih stranica pronađena veća količina različitih parfema i nekoliko kompleta trenerki.

Potom su sakriveni parfemi, jakne prsluci, muške i ženske torbice i patike pronađeni ispod i u unutrašnjosti sedišta, kao i šupljinama krova kombija.

Za deo robe se sumnja da povređuje i pravo intelektualne svojine pojedinih robnih marki kao što su „Gucci“, Chanel“, „Dior“, „Adidas“, „Nike“ i druge.

Protiv vozača kombija pokrenut je prekršajni postupak pred nadležnim sudom, do čijeg će okončanja krijumčarena roba biti zadržana.

Video: Hoćete da švercujete? Bolje ne, jer će vas Neron i Hera poslati iza rešetaka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA