Tužna sudbina poginulog dečaka kod Nove Varoši: Majka ostavila njega i brata, otac fizikalisao da bi preživeli

Pre nekoliko godina Paunova supruga i majka dvojice dečaka, ostavila ih je i preudala se u susedno selo. Od tada otac je brinuo o deci, i izdržavao ih radeći najteže fizičke poslove

  • 4
Traktor, Hitna pomoc Foto: Marko Jovanović, Telegraf

Trinaestogodišnji dečak iz novovaroškog sela Kućani, nastradao je u sredu u popodnevnim satima nakon što se prevrnuo traktor, kojim je njegov otac Paun P. izvlačio drva iz obližnje šume.

Prema nezvaničnim saznanjima nastradali dečak, u trenutku prevrtanja nalazio se na prikolici koja ga je prikleštila i ubila.

- Nesrećni dečak živeo je sa ocem i mlađim bratom, a 1. septembra trebalo je da krene u osmi razred. Paun P. porodicu je izdržavao radeći na pilani. Nesluteći kakva će ga tragedija zadesiti otišao je u sredu nakon posla sa sinom u šumu, u nameri da pripremi drva za zimu, koja u ovim krajevima zna da bude itekako duga i hladna. Međutim, pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, traktor sa prikolicom koji se nalazio na strmini prevrnuo se i dečaku, koji nije uspeo da iskoči sa prikolice, nije bilo pomoći - kazali su za RINU komišje iz novovaroškog sela.

Tačan uzrok tragedije, koja je potresla celo selo utvrdiće policija i tužilaštvo.

Inače, pre nekoliko godina Paunova supruga i majka dvojice dečaka, ostavila ih je i preudala se u susedno selo. Od tada otac je brinuo o deci, i izdržavao ih radeći najteže fizičke poslove.

BONUS VIDEO:

Video: Ovo je mesto gde je poginuo dečak koji se traktorom survao u provaliju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    11. avgust 2022 | 13:06

    Tuga sta reci,samo ti nije majka i ne treba da bude ni malo ozaloscena jer je sam jako tesko dizati decu treba biti taj jedan roditelj sve mama tata baba deda a mora oko dece kuce a sve zavisi od njega mora ne da radi nego da crnci od jutra do sutra tuga za uzgubljenim mladim zivotom

  • sarajka

    11. avgust 2022 | 12:40

    Pocivaj u naljepsem raju andjele mali budi nam stela vodillja.

  • Megido

    11. avgust 2022 | 16:06

    Sve mlađi naraštaji ginu. I to u mirnodobskim uslovima. Ovaj dečko je radio težak i naporan posao od kog zaziru i odrasli. Nije kao neki njegovi vršnjaci krao ili dilovao drogu da da ima za skupe telefone i patike. Tužan kraj mladosti koja je tek počela. Ipak uteha je što i za njega postoji predivna nada u uskrsenje na rajskoj Zemlji, gde po Božjem obećanju neće biti 'nikakvog kvara ni štete, ni suza, bola i smrti'. Saučešće njegovom ocu i bratu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA