Mrtav pijan nožem ubo muškarca, pa dve žene u Velikim Crljenima: Goran se tereti za teško ubistvo u pokušaju

Prema optužnici, koja je predata sudu na potvrđivanje, Goran V. je u trenutku kritičnog dogadjaja imao 2,50 promila alkohola u krvi, pošto je prethodno celog dana konzumirao pivo

  • 1
Policijska traka, pesnica, nož Foto-ilustracija: Telegraf, Shutterstock

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv Gorana V. (55) zbog sumnje da je 18. maja ove godine oko 20:20 časova u Velikim Crlјanima, nakon kraće svađe, nožem naneo ubodnu ranu i posekotine muškarcu (38), a potom nožem ubo i dve žene starosti 42 i 45 godina.

Goran V. se tereti za krivično delo Teško ubistvo u pokušaju. Tužilaštvo je predložilo Višem sudu u Beogradu da mu produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu dovršio krivično delo za koje se tereti.

Prema optužnici, koja je predata sudu na potvrdjivanje, Goran V. je u trenutku kritičnog događaja imao 2,50 promila alkohola u krvi, pošto je prethodno celog dana konzumirao pivo. Nakon svadje izmedju njega i njegovog kuma, oštećenog R.P. Goran V. je otišao u dvorište kuće R.P. i nožem ga ubo u grudi, a potom ga isekao po levoj šaci, presekavši mu tetivu.

U povratku ka svojoj kući, naišao je na V.P, suprugu R.P. kojoj je takodje zadao ubod nožem u grudi, pošto ga je pitala zašto joj je povredio supruga, a potom je u trbuh ubo i svoju nevenčanu suprugu V.V.D, koja je pokušala da ga smiri. Gorana V. uspeo je da savlada njegov drugi kum M.D. koji ga je oborio na zemlju i oduzeo mu nož.

BONUS VIDEO:

Video: Snimak sa lica mesta: Žena izbola nožem dve muške osobe, tragovi krvi u stanu žrtve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    11. avgust 2022 | 14:38

    to je svakodnevna pijandura takve izolovati nabiti u neki rudnik po 16h da radi jel ubije čoveka a posle hoće da se izvuče nisam znao šta radim a zna da izvuče nož i ubode čoveka za to je svestan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA