≫ 

Zločin kakav se u ovom veku ne pamti počinila je žena, a detalje odnela u grob: 3 godine krila Ivanovo ubistvo

Klupko zločina odmotalo se na Vidovdan ove godine u selu Veliko Trnjanje

  • 6
Biljana Stojanović

Foto: D.K.

Ivan Stojanović (40) iz okoline Leskovca nakon 44 dana od pronalaska njegovog tela uz najbliže članove porodice juče je sahranjen.

Tužna je bila njegova sudbina. Telo mu je više od tri godine bilo zabetonirano u buretu u dvorištu, a njegova deca, roditelji i brat ništa nisu znali. Mislili su da je u Rusiji.

Klupko zločina odmotalo se na Vidovdan ove godine u selu Veliko Trnjanje. Tog dana na večni počinak ispraćena je njegova supruga Biljana Stojanović koja je izvršila samoubistvo.

Pola dana su je oplakivali najbliži, a drugu polovinu i do dan danas nazivaju je najvećim ženskim monstrumom. Nakon njene sahrane Ivanov brat Nenad otkrio je zabetonirano telo. Tu scenu nikada neće zaboraviti. Iako je policajac više od tri godine nije mogao da shvati da ga snaha Biljana laže i da nešto krije.

Pre više od mesec i po dana saznalo se da je Ivan Stojanović ubijen u maju 2019. godine i da mu je presudila upravo supruga Biljana. Motiv zločina odnela je u grob. Niko ne zna kako je uspela sama da ubije supruga, da telo stavi u bure i da ga zabetonira. Iako se čini nemogućim tužilaštvo samo nju dovodi u vezu sa ubistvom.

Ivanov otac Jovan neposredno nakon stravičnog otkrića objasnio je kako je snaha prikrivala zločin.

- Bilo je to pre tri godine, ne mogu da se setim datuma ali znam da je bilo leto kada nam je kazao da će ići na rad u Rusiju. Od tada kao da je u zemlju propao, nijednom nam se nije javio. Stalno smo pitali snahu Biljanu da li se javlja i uvek dobijali isti odgovor : - Dobro je, javio se! Primetio sam da izbegava razgovor o mom sinu, bilo mi je čudno pa sam pitao unuke da li se oni čuju sa tatom. Oni bi mi govorili : - Javlja se mami, nas ne zove! Sad mi je jasno da nije mogao da im se javi jer je bio nabijen u bure i sahranjen u beton – kazao je tada ovaj čovek.

Meštani Velikog Trnjana bili su užasnuti saznanjem kakva se tragedija dogodila u njihovom komšiluku.

- Nikakvih problema nisu imali, mladi su se uzeli, mnogo su se voleli, pa izrodili su troje dece. Kada nam je kazala da je otišao u Rusiju, te da ne može da se vrati u neku ruku nam je bilo čudno ali smo joj verovali. Govorila je da ne može da dođe zbog korone, da ih ne puštaju da dođu dok se ne vakcinišu, pominjala je i neke požare . Kad sam čula da su nađeni mrtvi oduzela sam se, dva leka sam popila da bih se smirila. Kako sam čula od njenih rođaka, rekla je deci da ide u manastir Tumane jer se Ivan vratio te da će nakon toga svi otići u Beograd da kupe stan i kola jer je najstarija ćerkica planirala da tamo upiše fakultet. Nemam reči, ovo je kao horor film, još ne verujem da se ovako nešto desilo – kazala je nakon pronalaska Ivanovog tela, Jasmina Stefanović.

Porodica Stojanović doživela je težak gubitak i pre tridesetak godina kada su izgubili četvorogodišnjeg sina koga je igrajući se puškom ubio njegov drug.

Iza Biljane i Ivana ostalo je troje dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lado

    12. avgust 2022 | 07:52

    Ovaj se sa bratom nije cuo 3 godine? I sve mu bilo ok?

  • marina

    12. avgust 2022 | 07:24

    Strasno je sto je uradila.... al uvek postoji al. Roditelj ce uvek da brani svoje dete i da prica da je bio divan, radan, pazljiv, al samo ona zna kako je njoj bilo iza 4 zida. Veliki je ona problem imala sa njim kad se odlucila na ovakvo nesto. Cim se ona odlucila da ostavi troje dece same bez roditelja nisu tu cista posla bila.

  • ne verujem

    12. avgust 2022 | 12:43

    Ne znam ni jednu ženu koja ume da napravi beton i nešto/nekog zabetonira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA