≫ 

Saznajemo: Uhapšen vatrogasac iz "Kolubare" zbog šverca kokaina, zaplenjena mu droga vredna 15.000 evra

Prilikom pretresa kuće u kojoj živi sa M. A. , pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 146 krama kokaina, 684 marihuane i veću sumu novca

  • 3
MUP  Saopstenje Hapsenje Zaplena kokaina Beograd Foto: MUP RS

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas su saslušani S. Đ. (36) i M.A. (28) koji su sredu uhapšeni u Lazarevcu, zbog sumnje da su uzgajali marihuanu i držali kokain radi dalje prodaje, saznaje "Telegraf.rs".

Prilikom pretresa kuće u kojoj žive, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pronašli su i oduzeli 146 krama kokaina, 684 marihuane i veću sumu novca.

Osumnjičenima se na teret stavljaju dva krivična dela Nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Na saslušanju su S.Đ. i M.A. izneli svoju odbranu.

Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu da oboma odredi pritvor da ne bi ponovili krivično delo u kratkom vremensoom periodu.

Kako "Telegraf.rs" saznaje,S. Đ. je vatrogasac u RB Kolubara, M. A. živi s njim. Oboje su razvedeni i imaju decu iz tih brakova. Uhapšeni su u kući njegovog oca u Lazarevcu.

- Policija je zaplenila  146 grama kokaina (vrednost na tržištu se procenjuje na 14.600 evra) i 684 osušene marihuane (tržišna vrednost 680.000 din).  Zaplenjeno 66.000 din i 1.760 evra i vagice za precizno merenje- kaže naš izvor.

Video: Akcija hapšenja opasnih kriminalaca: Uhvaćeni u gaćama na krevetu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bulevar

    12. avgust 2022 | 13:19

    Za grame se hapsi a za tone oslobadja.

  • Radja

    12. avgust 2022 | 13:51

    Vatrogasac u Kolubari ima mnogo dobru platu. Svi hoce da budu vatrogasci tamo, ali samo debela veza pomaze.

  • Laik

    15. avgust 2022 | 03:59

    Kakve veze sad ima plata,na mnogim mestima u Srbiji imaju dobre plate pa ne diluju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA