≫ 

Oglasio se MUP o hapšenju u Lazarevcu: Vatrogasac iz "Kolubare" i devojka pali zbog kokaina i marihuane

Pretresom kuće u Lazarevcu u kojoj osumnjičeni S. Đ. (36) i M. A. (28) žive, pronađeno je više kesa sa kokainom ukupne težine 145 grama, a u zasadu u neposrednoj blizini kuće 26 biljaka marihuane

  • 0
Hapšenje Droga Lazarevac Foto: MUP Srbije

Policija u Beogradu uhapsila je dve osobe za koje se sumnja da su na teritoriji Lazarevca prodavali drogu.

Pretresom kuće u Lazarevcu u kojoj osumnjičeni S. Đ. (36) i M. A. (28) žive, pronađeno je više kesa sa kokainom ukupne težine 145 grama, a u zasadu u neposrednoj blizini kuće 26 biljaka marihuane u sirovom stanju težine više od 2,5 kilograma, kao i oko 685 grama u suvom stanju.

U kući su pronađene i tri elektronske vagice sa tragovima marihuane i kokaina, presa, aparat za vakumiranje, pvc kese i novac.

Pregledom automobila u dvorištu koji koristi S. Đ. i ličnim pregledom M. A. policija je pronašla manju količinu kokaina.

S.Đ. je vatrogasac u RB Kolubara i M. A.  koja živi s njim uhapšeni u kući njegovog oca u Lazarevcu sa 146 grama kokaina

Osumnjičenima je, zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Video: Pala grupa dilera u Beogradu: Kod jednog pronađeno kilo i po kokaina, a kod dvojice marihuana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA