≫ 

Uhapšen direktor Zavoda za sport

On je uhapšen zbog psihičkog i fizičkog zlostavljanja svoje pomoćnice M. O.

  • 4
Policija automobil rotacija Foto: Shutterstock

Policija je pre nekoliko minuta uhapsila G. B, direktora Zavoda za sport i medicinu sporta, zbog sumnje da je izvršio krivično delo zlostavljanje i mučenje, pošto se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom se vidi kako verbalno i fizički maltretira svoju pomoćnicu M, O, saznaje Telegraf.rs.

On je saslušan i VJT traži pritvor.

On je uhapšen zbog sumnje na psihičko i fizičko zlostavljanja svoje pomoćnice M. O.

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome, kako se sumnja, direktor Zavoda za sport i medicinu G. B. napada žensku osobu zaposlenu u toj ustanovi. Snimak je nastao 2021. godine, a na njemu se vidi kako muškarac fizički nasrće na žensku osobu, odguruje je i unosi joj se u lice.

Ovim povodom oglasilo se Više javno tužilaštvo, koje je navelo da je naložilo „da se odmah privede muško lice sa snimka koje nasrće na jednu od žena koja se nalazi u prostoriji“.

Napad na zaposlenu Zavoda za sport i medicinu sporta od strane direktora ove ustanove javnost, ali i nadležni su najoštrije osudili.

Povodom snimka ministar Vanja Udovičić je poručio da osuđuje svaki vid nasilja i da je već dao nalog za smenu G. B.

- Svaki vid nasilja najoštrije osuđujem, posebno onaj nad ženama. Sinoć kasno sam dobio i video snimak, nakon čega sam odmah odreagovao i danas dao nalog za hitnu smenu Gorana Bojovića - navodi se u saopštenju ministra Udovičića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Običan građanin

    12. avgust 2022 | 20:28

    Negde sam pročitao da se ovo dogodilo još '21.godine pa se pitam, ako je to tačno, zašto se ovaj snimak pojavljuje tek sada?! Šta se čekalo sa reakcijom odmah kada se slučaj desio? Ako se žena plašila odmazde zašto ovaj ko je snimao nije snimak odmah postavio na društvene mreže? Šta se to bitno promenilo?

  • Vladimir

    12. avgust 2022 | 20:07

    Napredno nema sta

  • Jeca

    12. avgust 2022 | 20:18

    Nista ovo nije cudno, svi mi dozivljavamo na poslu ili psihicko ili fizicko nasilje. Idite malo po klinickim centrima da cujete kako gl.sestre maltretiraju svo osoblje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA