≫ 

Izbo mladića nasmrt jer ga je izgurao iz reda: Strašna pozadina ubistva u noćnom klubu u Nišu

Kako saznajemo, S.S. (26) iz okoline Doljevca u Urgentni centar je stigao bez vitalnih parametara

  • 14
Niš, ubistvo nožem Foto: D.K.

Jedan mladić je preminuo dok je drugi zadobio tešku povredu u noćašnjem obračunu ispred jednog kafea u ulici 7. jula u Nišu.

Napadač i mladić koji je preminuo se, kako saznajemo, uopšte nisu ni poznavali.

- Oni su se gurali u redu ispred kluba. Onda je napadač izguran iz reda. Ubrzo se vratio s nožem i krenuo da napada one koji su ga izgurali - priča iozvor Telegrafa.

Kako saznajemo, S.S. (26) iz okoline Doljevca u Urgentni centar je stigao bez vitalnih parametara.

- On je imao veliku ubodnu ranu u predelu leve strane grudnog koša, koja je bila fatalna kažu naši sagovornici upoznati sa ovim slučajem.

M.C. koji je takođe povređen, zadobio je ubodnu ranu jetre i operisan je.

- Pacijent je operisan i zadržan je na lečenju na Klinici za anesteziju i intenzivnu terapiju, svestan je i komunikativan – saopšteno je iz ove zdravstvene ustanove.

Napadač uhapšen

U međuvremenu se oglasio i MUP ovim povodom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Nišu, brzom akcijom uhapsili su F. P. (1992) iz Niša zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, F. P. je određeno zadržavanje do 48 časova i on je, uz krivičnu prijavu, priveden tužiocu.

Video: Snimak nekoliko sekundi nakon što je izboden pisac Salman Ruždi tokom predavanja: Opšta panika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    13. avgust 2022 | 11:50

    Kad budu pocele da se prave racije,i kome se nadje noz ili bilo koje oruzje,momentalno 5 godina robije sa teskim kulukom,a ne teretane i tv-sale,onda mozemo da se nadamo necemu...

  • Pera

    13. avgust 2022 | 10:31

    Kada se priča o srušeno sistemu vrednosti, onda je ovo jedna od situacija koja u praksi to znači. Mladićima je visoka vrednost to da budu poštovani zbog same činjenice da su muškarci, a muško si ako možeš da ptebijep drugo muško. To je jedino merilo. Ne najvažnije, danas - jedino. Ti si mene izgurao iz reda, ja ću sad tebe da ubijem i pokažem svima kako ću na kraju sve da pobedim, znači ja sam muško. A muško dalje treba da ima novac, koji se stiče tako što se "pobedi" drugo muško. Način je jedan - fizički. Kod devojaka je jedino merilo koliko "novca" te je htelo, a novac se privlači karikaturnim izgledom (koji nema veze sa lepotom) i kada se "osvoji", mora da se prikaže. A što da ne, možda se tim prikazom privuče još veći novac. Dok se ovi postulati ne promene, biće ovakvih vesti stalno. Možda, na žalost, sve više i više. Saučešće porodici preminulog.

  • Dzoni

    13. avgust 2022 | 10:53

    Eee moj ti,sada ces se gurati sa zatvorenicima 40 god a mogao si tolike god u klubu devojke juriti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA