≫ 

Suprugu i ćerku nasmrt isekao istim nožem: Arpad Sabo počinio je zločin kakav Srbija ne pamti, dobio 40 godina

On je 2018. godine u Višem sudu u Novom Sadu osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog brutalnog ubistva supruge Slavice (24) i njihove četvoromesečne ćerke Nikoline

  • 0
Ubica Arpad Sabo, Žrtve Slavica i ćerka Nikolina Foto: Privatna arhiva

Šest punih godina prošlo je od dvostrukog ubistva koje je počinio Arpad Sabo (33) iz sela Lipar kod Kule. Hladnokrvo je zaklao supurugu, pa ubio ćerku u noći između 15. i 16. avgusta 2016. godine.

Tokom suđenja priznao je ubistvo supruge, ali ne i ćerke.

On je 2018. godine u Višem sudu u Novom Sadu osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog brutalnog ubistva supruge Slavice (24) i njihove četvoromesečne ćerke Nikoline.

Podsećanja radi, veštačenje je pokazalo da je Sabo ćerki prvo šakom stisnuo teme glave i polomio joj kosti lobanje, a zatim joj prerezao grkljan, istim nožem kojim je prethodno iskasapio Slavicu. Nesrećnu ženu je najpre pokušao da ubije udarcima, nakon čega joj je kuhinjskim nožem, dužine sečiva oko 20 centimetara, zadao tri ubodne i jednu reznu ranu na vratu.

Policija je telo žene našla u kupatilu, a deteta u krevecu.

On je uhapšen dana kasnije.

Suđenje i presudu je pratio miran i ni jednom nije izrazio kajanje.

Tačan motiv zločina nije poznat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA