≫ 

Otkrivamo detalje jezive nesreće u Vlasotincu: Uznemirujući snimak kruži, zna se ko je vozio

Policija traga za vozačem

  • 12
Uznemirujuće Vlasotince automobil pešak Printskrin: Instagram.com/192.rs

Vozač koji je prošle nedelje u Vlasotincu automobilom oborio mladića na ulici je identifikovan, potvrđeno je iz MUP-a za Telegraf.

Vozač još nije uhapšen, a navodno je bio pod dejstvom alkohola.

Nesreća se desila 10. avgusta, a kako se vidi na snimku, pešak je odleteo nekoliko metara. Mladić je, prema nezvaničnim informacijama, zadobio prelome nogu i kičme i u komi je.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Leskovcu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spartan

    15. avgust 2022 | 19:42

    ..a pešak opušteno po kolovozu..šta je sa mozgom..ne branim kamikazu koja je vozila auto..ali pešak isto bez mozga..daj bože da se oporavi..

  • Pavicevic

    15. avgust 2022 | 19:27

    Pa koliko mi se cini nije na trotoaru....!!!?? Decko seta po putu, a njegov drug po trotoaru!! Al vozac je svakako isao dosta brzo!!

  • Milos

    15. avgust 2022 | 19:42

    Ne branim vozače ,ali molim vas pogledajte pažljivo koliko je pesak van trotoara na kolovozu. Fali jos da je obučen u tamnije boje i prilikom udarca i sa 60km/h se ovo dogodi. Pešaci ,pogptovu u Leskovačkom kraju se ponašaju previše slobodno. Da opet napomenem osudjujem brzu vožnju! Najgore je sad njemu,roditelje da i ne spominjem . Bog samo da je sa svima !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA