≫ 

Tri dokaza dovela do hapšenja nekadašnjeg Šljukinog telohranitelja: Osumnjičen za pokušaj ubistva u Beogradu

Obračun se dogodio 3. jula ove godine tri sata nakon ponoći, a istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu

  • 0
Ubistvo, Novi Beograd, policija uviđaj, kafe Ritual, Luka Žižić Nehruova 51, Foto-kolaž: Mateja Beljan

Policija je juče uhapsila Velibora Ćirovića (55) zbog sumnje da je 3. jula ove godine ispred splava na Novom Beogradu teško ranio Vladimira S.(33). Do njegovog privođenja nakon više od mesec dana doveli su dokazi - DNK, svedoci i snimci sa kamera, saznaje "Telegraf.rs".

Nekadašnjem Šljukinom telohranitelju na teret stavljaju tri krivična dela-  pokušaj ubistva, izazivanje opšte opasnosi i nedozvoljeno nošenje oružja.

Podsećanja radi, obračun se dogodio 3. jula ove godine tri sata nakon ponoći.

- Vladimir S. je upucan u biceps, a Zoran P. u tuči dobio lake telesne povrede. Oni su tokom istrage rekli da su u subotu došli na spalv.  Sedeli su do dva sata iza ponoći kada im je konobar rekao da moraju da napuste lokal jer se zatvara. Međutim, Ćirović to nije želeo. Ubrzo su se u restoranu pojavila sedmorica njima nepoznatih mladića i nakon kraće rasprave započeli su tuču. Tom prilikom Vladimir je upucan u grudi i ruku. U opštem metežu i sam Ćirović je zadobio ubodnu ranu u stomak  - kaže naš izvor blizak istrazi.

Vladimir je privatnim kolima dovezen u Uegentni centar i nije želeo u prvom trenutku da otkrije motiv sukoba niti ko ga je upucao.

O celom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Beogradu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA