≫ 

Pet meseci od ubistva vođe navijačke grupe Hantersi: Za ubicom Penčića raspisana Interpolova poternica

Uhapšeni su pomagači Šain L. i Igor B. koji su bili zaduženi za logistiku, a ubica D. P. je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna Interpolova poternica

  • 0
Branislav Bane Penčić, ubistvo, Obrenovac Foto-ilustracija: Google.maps, Privatna arhiva, Marko Jovanović

Bivši vođa navijačke grupe "Head Hunters" Branislav Penčić ubijen je 19. marta oko 15 časova u mafijaškoj sačekuši u ulici Vuka Karadžića u Obrenovcu ispred garaže kuće kada se parkirao kolima "hjundai tucson".

Uhapšeni su pomagači Šain L. i Igor B. koji su bili zaduženi za logistiku, a ubica D. P. je i dalje u bekstvu i za njim je raspisana međunarodna Interpolova poternica.

On i njegova supruga Ana uzeli su kese iz pomenutog vozila i krenuli peške ka drugim kolima "reno klio", a u tom trenutku D. P. je sa fantomkom "iskočio" iz broja 88 i ispalio rafal u Penčića sa udaljenosti od 30 metara.

Supruga Ana ga je držala svog krvavog dok nije došla Hitna pomoć. Penčić je preminuo u Urgentnom centru oko 16.20 nakon reanimacije koja nije uspela.

Dvojica pomagača uhapšeni su ubrzo posle njegovog ubistva, a oni su, kako smo naveli, bili logističari mafijaške sačekuše.

Jedan je dovezao napadača D. P. u Obrenovac, drugi mu je pomagao da pobegne iz Srbije nakon ubistva. Za pucačem je raspisana poternica i određen pritvor i prema njemu i prema ovoj dvojici pomagača.

- Uhapšeni Šain L. iz Makedonije i Igor B. na saslušanju u tužilaštvu branili su se ćutanjem. Prema dosadašnjim informacijama, Šain je bio zadužen da doveze ubicu do Obrenovca, ali na saslušanju nije hteo da priča o slučaju - objašnjava naš izvor blizak istrazi.

Rekonstrukcija Penčićevog kretanja i ubistva prikazuje sve detalje sačekuše u kojoj je likvidiran:

Video: Rekonstrukcija ubistva bivšeg vođe navijača Partizana Branislava Penčića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA