≫ 

Kod Nenada u Kotežu nađene tri automatske puške, revolver i "spid": Otkrio na saslušanju kome pripada oružje

Inače, Nenadov brat Dragan F. (34) bio je građeviniski preduzimač, likvidiran je u sačekuši sredinom marta 2011. u Kotežu, a njegovo ubistvo još uvek nije rasvetljeno

  • 0
Zaplena, zaplenjeno oruzje Foto: MUP Srbije

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Nenad F. (40) povodom oružja pronadjenog u njegovoj kući u Kotežu, na tavanu, gde je policija zaplenila tri automatske puške sa osam pripadajućih okvira, revolver, pištolј i 323 metka različitog kalibra, kao i manja količina narkotika i vagica za precizno merenje.

Osumnjičeni je na saslušanju tvrdio da on uopšte ne zna da se to oružje tu nalazilo, te da je pripadalo njegovom pokojnom bratu. Tužilaštvo je nakon saslušanja predložilo Višem sudu u Beogradu da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke i da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Nenadu F. na teret se stavljaju krivična dela Nedozvolјena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i Neovlašćeno držanje opojnih droga.

Inače, Nenadov brat Dragan F. (34) bio je građeviniski preduzimač, likvidiran je u sačekuši sredinom marta 2011. u Kotežu, a njegovo ubistvo još uvek nije rasvetljeno.

BONUS VIDEO:

Video: Ovo je oružje kojim su rešetali Radoja Zvicera vođu kavačkog klana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA