≫ 

Uhapšen Francuz koji je napravio karambol na auto-putu kod Niša: U udesu povređeno osmoro

Za sada nema informacija zbog čega je S. A. prilikom sustizanja udario u vozilo koje se kretalo u istoj traci, ali je nesumnjivo da je vozio veoma brzo, s obzirom na to da je “opel” pretrpeo velika oštećenja pa je prava sreća da niko od putnika koji su bili u holandskom automobilu, nije stradao

  • 8
Udes Niš Foto: D.K.

Strani džavljanin S. A. (50) koji je juče na deonici autoputa od Pirota do Niša izazvao saobraćajnu nezgodu kojoj je povređeno osmoro ljudi, je uhapšen.

Kako saznajemo, njemu je po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati i sproveden je u pritvorsku jedinicu niškog Kazneno popravnog zavoda odakle će sutra biti odveden na saslušanje kod tužioca.

S. A. je upravljao vozilom "mercedes" francuskih registarskih tablica koje se kretalo iz pravca Pirota ka Nišu. Oko 11.30 sati, nedaleko od naplatne rampe Niš - Istok, S. A. je velikom silinom otpozadi udario u putničko vozilo "opel" holandske registracije koje je sletelo s kolovoza i prevrnulo se na krov. Usled velike brzine i nekontrolisanog kretanja i "mercedes" je sleteo u jarak pored puta.

U trenutku nesreće u oba vozila bilo je ukupno desetoro ljudi a niška Hitna pomoć je sa četiri sanitetska vozila u bolnicu prebacila osmoro. Kako je saopšteno iz niškog UKC najteže povrede ima jedna sedamnaestogodišnjakina, radi se o povredama ruke i kuka ali su i ona i svi ostali pacijenti svesni i stabilni.

Za sada nema informacija zbog čega je S. A. prilikom sustizanja udario u vozilo koje se kretalo u istoj traci, ali je nesumnjivo da je vozio veoma brzo, s obzirom na to da je "opel" pretrpeo velika oštećenja pa je prava sreća da niko od putnika koji su bili u holandskom automobilu, nije stradao.

Video: Krivudao po putu, pa sleteo sa puta i zakucao se u zid kuće: Saobraćajna nezgoda u okolini Dragačeva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 31230

    28. avgust 2022 | 16:27

    "umorni turcin izazvo sudar"..

  • Milica Plovdiv BG

    28. avgust 2022 | 17:08

    Pa i vozac naseg autobusa koji je napravio karambol u Bugarskoj gde je pun autobus dece prevrnuo u kanal dok je podesavao sediste putniku pored sebe je uhapsen u Bugarskoj ali je pusten da se brani sa slobode posto je Drzava za to platila kauciju. Da je nekim slucajem to uradio u Srbiji ne bi mu verovatno bilo odredjeno ni zadrzavanje i ako je troje dece dozivelo teske telesne povrede i jednoj odrasloj osobi amputirana noga...

  • НОЛЕ сви те ВОЛЕ

    28. avgust 2022 | 16:31

    Hapsite nego sta tri meseci u niskom pritvoru pa tek posle na saslusanje da mu se mozak razbistri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA