≫ 

Drugo tužilaštvo naredilo istragu u slučaju nesreće na Dunavu: Tela nastradalih na obdukciji, troje povređeno

Na mestu nesreće nastradali muškarac i žena. Prvi informacije pokazuju da gliser, ipak, nije udario u baržu

  • 0
Rečna Policija Foto: Nikola Anđić
Rečna Policija Foto: Nikola Anđić

Drugo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu pokrenilo je sinoć istragu kako bi se utvrdilo šta je dovelo do nesreće na Dunavu kod Grocke kada je stradalo dvoje ljudi, a troje povređeno. 

Naime, prema prvoj informaciji gliser koji je upravljao Ivan J. (38) izgubio je kontrolu i udario u baržu. Međutim, nakon uviđaja utvrdilo se da plovilo nije imalo konatkt sa baržom već da je udarilo u nešto drugo. Poginula je i Marta A. (37)

- Tela nastradalih izvučena su iz Dunava i poslata na obdukciju. Tada će se utvrditi da li je vozač bio pod dejstvom alkohola ili opijata u trenutku nesreće. Obaviće se i razgovor sa troje povređenih, koji su zadobili lake telesne povrede Nataša R. (30), Milica B. (27) i Nemanja G. (33) i oni su zadržani na Vojno-medicinskoj akademiji, kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kako "Telegraf.rs" saznaje, na gliseru je bilo pet osoba. Nesreća se dogodila sinoć oko 21.30 h na Dunavu u naselje Grocka. Za volanom glisera nalazio se I. J. iz Pudarca. 

(Telegaraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA