≫ 

Deda nastradalog Stefana (9) sa Karaburme nakon presude Galiću: U jednoj rečenici rekao šta misli o kazni

- Po ovom zakonu, to je to, ali ja lično sa takvom presudom se ne slažem uopšte i nisam zadovoljan - rekao je Boban Balić

  • 5
Karaburma dečak Stefan Balić tragedija Foto: Telegraf.rs, Facebook/Ofk Gol

Nakon presude Lazaru Galiću u trajanju od 10 godina, deda nastradalog Stefana Balića, Boban Balić, izjavio je da nije zadovoljan presudom.

Deda Stefana Balića, dečaka koji je smrtno nastradao u saobraćajnoj nesreći kada je na njega automobilom naleteo Lazar Galić, rekao je za Telegraf.rs da se sa presudom ne slaže, ali da je svestan da je ona u skladu sa našim zakonom.

Stefan Balić, Karaburma Foto: Facebook/Ofk Gol

- Po ovom zakonu, to je to, ali ja lično sa takvom presudom se ne slažem uopšte i nisam zadovoljan. Mislim da je to moglo biti mnogo drastičnije da je zakon drugačiji - rekao je Stefanov deda Boban.

Potresen dodaje da danju nekako funkcioniše, ali noću ne zna šta će sa sobom.

To je nespavanje, razne misli, u očaju sam. Stvarno je teško, tako će biti dok budem živ, ne može biti drugačije - kazao je Boban.

Podsećamo, danas je u Prvom osnovnom sudu u Beogradu održano izricanje presude u okviru suđenja Lazaru Galiću. Galić je, odlukom suda osuđen na 10 godina zatvora.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blagoje

    21. septembar 2022 | 17:36

    Deda a i svi mi bićemo još više nezadovoljni kada se posle žalbe ta kazna drastično smanji. Ova prvostepena presuda je doneta samo da umiri javnost. Valjda smo do sada naučili kakvo nam je pravosuđe.

  • Jeca

    21. septembar 2022 | 16:29

    Naravno da nije zadovoljan

  • Marijana

    21. septembar 2022 | 19:19

    Muka ljuta 😥

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA